UDARA U GLAVU K'O ŠAMPANJAC: / Kitić pjevao Rakitiću, a idući tjedan će navijati za njega

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Nogometaši Barcelone ugostit će sljedeći tjedan Arsenal u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka, a naš će Ivan Rakitić na toj utakmici imati posebnog gosta.

9.3.2016.
22:45
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

S tribina stadiona Camp Nou će Barcelonin lov na četvrtfinale pratiti srpski turbo-folk pjevač Mile Kitić! Rakitić i Kitić se poznaju godinama, naš nogometaš obožava hitove srpske zvijezde, a zbog njega je jednom bio i kažnjen, zajedno sa svojim tadašnjim suigračem iz Schalkea Mladenom Krstajićem.

Slušaju ga i Južnoamerikanci

"Znam da su 2007. bili suspendirani. Paparazzi su ih uhvatili kako izlaze s mog nastupa oko pola pet ujutro. Novinari su me znali zvati i pitati dokad su Mladen i Ivan ostali u diskoteci. Odgovor je uvijek bio isti: Ma, samo do 23, slavili su neki rođendan", ispričao je Kitić za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to je doba njegova pjesme znala cijela momčad Schalkea, a ne samo balkanska družina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počinjem pjevati 'Udara u glavu k'o šampanjac', okrećem se i vidim da neki Južnoamerikanci iz ekipe znaju riječi. Poslije sam saznao da ih je Krstajić naučio cijelu pjesmu."

Pjevao Rakitiću u Švicarskoj

Rakitić i Krstajić su i danas dobri prijatelji, pa se tako ovaj tjedan pojavila informacija da je Barcelonin nogometaš kupio novi semafor Radniku iz Bijeljine, bosanskohercegovačkom prvoligašu čiji je Krstajić predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LIJEPA GESTA: /

Klub iz Republike Srpske dobio poklon od Ivana Rakitića

Image
LIJEPA GESTA: /

Klub iz Republike Srpske dobio poklon od Ivana Rakitića

"Siguran sam da su izuzetni prijatelji. Ivana sam upoznao dok se tek probijao. Ostao je isti. Prije 20 dana sam mu pjevao u Švicarskoj", rekao je Kitić i najavio dolazak na utakmici na kojoj će Barcelona braniti prednost 2-0 iz londonskog dvoboja.

"Rakitić mi je ostavio ulaznice za tu utakmicu. Pričao mi je o atmosferi na stadionu i sada sam ugrabio vremena da odem i vidim kako igra ta Barça."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo