HNS OBAVJEŠTAVA

U ZAGREBU VLADA VATRENO LUDILO: Ostalo još 1000 ulaznica za Ukrajinu, evo gdje ih je moguće kupiti

Nakon dvije godine i utakmice protiv Norveške na Maksimiru koja je odigrana sredinom ožujka 2015. godine, hrvatska reprezentacija nije igrala pred navijačima na stadionu.

Međutim, večeras u kvalifikacijskom susretu za odlazak na SP u Rusiju 2018. protiv Ukrajine Vatrene čeka nabrijana atmosfera i pun Maksimir. Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz HNS-a, za susret je ostalo još samo 1000 ulaznica.

ĆIRO ZA NET.HR UOČI SPEKTAKLA NA MAKSIMIRU: ‘Rekao sam Čačiću da ne govori o hendikepu, ne podcjenjuje svoje zamjene…’

Radi se o ulaznicama za sjevernu tribinu, a HNS obavještava navijače da će se preostale ulaznice moći kupiti isključivo na blagajnama Košarkaškog centra Dražen Petrović od 10 do 20 sati (odnosno do prodaje ulaznica).

‘NEMA TUČNJAVE, HRVATI SU NAM PRIJATELJI, PROŠLI SU ISTO KAO I MI’: Domovinski rat i zbivanja posljednjih godina u Ukrajini jako su slični

Ako želite do ulaznica, za donju sjevernu tribinu ćete morati izdvojiti 80 kuna, a za sjever gore 60 kuna. Gledatelji koji su ulaznice kupili putem interneta moći će ih preuzeti na blagajnama kod maksimirskog stadiona od 10 sati do početka utakmice.


Povratak na Net.hr