U Udrugu veterana BBB-a bačen suzavac: 'Mi smo u šoku'

U noći s nedjelje na ponedjeljak, nakon derbija između Dinama i Hajduka, nepoznati počinitelj je bacio suzavac u prostorije Udruge veterana BBB-a u Heinzelovoj 66.

28.5.2013.
12:20
VOYO logo

Nakon poziva na teren su izašle jake policijske i vatrogasne snage koje su sve do utorka ujutro dekontaminirale prostor, dok sami navijači oštećenu imovinu iznose na ulicu kako bi, kaže dopredsjednik Udruge veterana BBB Slaven Letica, građani vidjeli kakvi sve pojedinci žive u Zagrebu.

"Užas, nemam riječi. Prvo pitanje koje se postavlja je to odakle nekome 18 godina nakon završetka rata suzavac vojnog porijekla. Nije mogao biti skladišten kod kuće, netko ga je morao neovlašteno uzeti. Nemam riječi, mi smo u šoku. To je teroristički čin. Šteta je, prema našoj procjeni baziranoj na ulaganjima, oko 500 tisuća kuna. Stradali su stolovi, stolice, rasvjeta, strop, zidovi, TV, projektor... Sve je kontaminirano. Zaista ne vidim svrhu toga, ovdje dolaze i djeca", kazao je Letica, koji je s oko 1500 ljudi išao na nedjeljni derbi te kritizirao BBB-e koji su tradicionalno vrijeđali Zdravka Mamića i upravu Dinama, zviždali Sammiru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska istraga je u tijeku, a u Udruzi veterana BBB-a se nadaju da će počinitelj biti pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo