Bomba iz Engleske

U TIJEKU JE VELIKA BORBA KOJA SE ODVIJA U NAJVEĆOJ TAJNOSTI: Liverpool opako želi izigrati Arsenal i dovesti megazvijezdu

Daily Star piše kako će Liverpool tijekom trajanja Eura donijeti odluku hoće li poslati ponudu najboljem strijelcu Premiershipa za ovu sezonu Jamy Vardyju.

Arsenal je jasno dao do znanja, iako ne i pod svaku cijenu, da želi slijedeće sezone u svojim redovima imati najboljeg strijelca Premiershipa za ovu sezonu Jamy Vardyja. Topnici su za Vardyja izdvojili 20 milijuna funti, ali ništa više iznad toga.

Arsenal želi sve završiti prije Eura

Liverpool tu vidi svoju priliku, ali njemački strateg Jurgen Klopp nije sasvim siguran isplati li mu se to. Naime, Redsi imaju već četvoricu kvalitetnih napadača. Daniela Sturridgea, Divocka OrigijaChristiana BentekeaDanny Ingsa i još uvijek se razmišlja da li je Vardy uopće i tako žarko potreban da bi razbijao već uigranu napadačku liniju.


Klopp bi se u tom slučaju riješio Bentekea koji je ove sezone odigrao 42 utakmice i zabio 10 golova uz 6 asistencija za pogodak. Nijemac misli da je to premalo za napadača njegovih kvaliteta. Kako bilo, Arsenal sve želi riješiti prije nego što započne Euro, ali Vardy je jasno dao do znanja Arseneu Wengeru i društvu kako će odluku donijeti nakon završetka turnira u Francuskoj. U klubu je trenutno sve podređeno njegovom dovođenju, ali postavlja se pitanje hoće li Topnici ići iznad 20 milijuna funti koliko su spremili za Vardyja? Morat će ako ga misle dogovoriti do sutra…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr