Napokon je dolijao: Uhićen zloglasni neprijatelj nogometa 'broj 1'!

Singapurska policija uhitila je 14 osoba osumnjičenih za namještanje nogometnih utakmica diljem svijeta. Među njima je i zloglasni vođa organizacije Dan Tan.

19.9.2013.
11:09
VOYO logo

U zajedničkom priopćenju za javnost Istražni ured za koruptivne radnje i singapurska policija objavili su da su uhićena dvanaestorica muškaraca i dvije žene, a uhićenja je potvrdio i Interpol.

Iako u izvještajima nisu spomenuta imena, visoki policijski izvori su potvrdili za AP da je među uhićenima i Dan Tan Seet Eng. Dodali su da su uhićenja rezultat višemjesečne istrage, a ne odgovor na zahtjeve međunarodnih tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državno odvjetništvo u Italiji optužilo je Dana Tana za vođenje globalne zločinačke organizacije koja je uprihodila stotine milijuna dolara namještanjem nogometnih utakmica.

Za očekivati je ipak da će Danu Tanu i suradnicima biti suđeno u Singapuru budući da ta zemlja nema ugovor o izručenju s Italijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ovu skupinu se sumnjiči da je između 2008. i 2011. godine imala prste u 680 sumnjivih utakmica (od toga 380 u Europi), a navodno se čak radi i o susretima na svjetskim prvenstvima te u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo