U NEDJELJU SE SIGURNO NEĆE IGRATI: / Fifa donijela odluku, iako je bilo svakakvih opcija! 'Nemam pojma kad će se odigrati'

Image
Foto: PIXSELL

Informacija koja je subotu navečer objavljena na Fifinom twitter profilu kako će se prekinuta kvalifikacijska utakmica za SP 2018. između Hrvatske i Kosova odigrati u nedjelju, 3.

2.9.2017.
22:38
PIXSELL
VOYO logo

Dakle, nema nikakve šanse da Hrvatska i Kosovo igraju u nedjelju, ni dva dana prije utakmice koje čekaju Hrvatsku i Kosovo u utorak. Bilo je svakakvih opcija, ali na kraju nije pao dogovor i sad je sve na Fifi. Kroz koji dan saznat ćemo novi termin utakmice, to su posljednje informacije s Maksimira.

ŠPANJOLSKA UNIŠTILA ITALIJU: Isco zabio pogodak koji može konkurirati za gol sezone

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UTAKMICA HRVATSKE I KOSOVA PREKINUTA ZBOG VATERPOLSKIH UVJETA: Odluka o datumu bit će donesena naknadno

'Naravno da nismo htjeli nastaviti'

"Nije išlo. Sudac nije želio da utakmica uopće počne, ali mi smo željeli bar probati, zbog ovih ljudi što su došli na stadion. No, nama je susret previše važan da bismo riskirali s nastavkom, jer tri su nam boda ključna. Pokazali smo dobru volju, ali bilo je nemoguće", pojasnio je Luka Modrić poslije prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

UVJETI SU BILI VIŠE ZA PICIGIN, NEGO ZA NOGOMET: Ovako je to izgledalo na potopljenom Maksimiru

Image

UVJETI SU BILI VIŠE ZA PICIGIN, NEGO ZA NOGOMET: Ovako je to izgledalo na potopljenom Maksimiru

Odmah nakon utakmice na kišom natopljenom Maksimiru počeli su pregovori oko novog termina. Prijedlog da se igra u nedjelju nije imao šanse. Premala je razlika do susreta s Turskom. A tu je onda još put, proces regeneracije igrača itd... Kosovo isto u utorak ima susret protiv Finske. Hrvatska i Kosovo u utorak imaju utakmice, Hrvatska protiv Turske, a Kosovo s Finskom pa to sve ne bi imalo smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjelo se da uvjeti nisu pogodni za igru. I mi i gosti pokazali smo dobru volju, nastojali doći na zagrijavanje, pokušali igrati, no u prvih 20 minuta bilo je očito da se samo možemo dovesti u situaciju da se netko ozlijedi. Bilo je logično prekinuti utakmicu", potvrdio je hrvatski izbornik Ante Čačićza službenu internetsku stranicu HNS-a i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno nemam pojma kad ćemo igrati..."

'Ne možemo utjecati na druge rezultate, ali isključivo ovisimo o sebi'

Svjetska nogometna federacija Fifa sada mora donijeti odluku o novom terminu, a Vatreni kreću pripreme za Tursku. Svi su igrači u kadru spremni za nastup, potvrdio je Čačić, a ove je večeri Finska svladala Island 1-0, a Ukrajina Tursku 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo utjecati na druge rezultate, ali isključivo ovisimo o sebi i budemo li na razini na kojoj smo bili prije Islanda, to bi trebalo biti dovoljno za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Turskoj će sada biti imperativ osvojiti bodove, ali Hrvatska odlazi u Eskisehir s istom namjerom. Usredotočen sam na svoju momčad i naše ozračje", zaključio je izbornik.

Na čelu skupine I trenutačno je Ukrajina sa 14 bodova, Hrvatska i Island imaju po 13, a Turska 11 s tim da Hrvatska ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo