U NAPOLIJU OPASNO 'ZAGRIZLI' ZA VATRENOG: / 'Trener Maurizio Sarri mu može pokrenuti karijeru'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Talijanski mediji ponovno su se posljednjih dana raspisali o mogućnosti da se hrvatski nogometaš Mateo Kovačić (23) vrati na Apeninski poluotok.

15.11.2017.
7:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kovačić je u ljeto 2015. prešao iz milanskog Intera u redove Real Madrida uz odštetu od 31 milijun eura. Na Santiago Bernabeuu je osvojio dva naslova europskog prvaka, međutim, u više od dvije godine nije uspio izboriti mjesto u udarnoj momčadi.

Ljetos ga željeli Milan i Juventus

Premda je na početku aktualne sezone upisao nekoliko sjajnih nastupa i skrenuo pažnju na sebe, u velikoj konkurenciji u Realu i dalje nije standardan član prve postave. Upravo zbog toga se u više talijanskih klubova nadaju da bi hrvatski veznjak mogao početi razmišljati o povratku u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calciomercato ističe kako bi Kovačić u zimskom prijelaznom roku mogao biti sjajno i ne previše skupo pojačanje za talijanske klubove. Portal podsjeća da su se tijekom ljeta Juventus i Milan povezivali s Kovačićem, a u posljednje vrijeme je u prvi plan iskočio Napoli, trenutno vodeća momčad lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor navodi da sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli prati Kovačićevu situaciju i čeka priliku da ga kupi po povoljnoj cijeni. Dakako, ako Real Madrid upali zeleno svjetlo za njegovu prodaju. U Napoliju se navodno nadaju da njihov hvaljeni trener Maurizio Sarri može pokrenuti Kovačićevu karijeru i dati joj novi zamah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo