Luka Modrić ostao bez velikog priznanja!

Napadač Atletica Radamel Falcao jedini je igrač izvan Barcelone i Real Madrida koji je uvršten u najbolju svjetsku momčad 2012.

7.1.2013.
20:01
VOYO logo

Za najbolju jedanaestoricu godine glasali su svi članovi FIFProa, a momčad godine je objavljena u ponedjeljak navečer na svečanoj dodjeli Zlatne lopte u Zürichu. Zanimljivo, svih 11 nogometaša dolaze iz španjolske Primere, a kao što smo spomenuli, desetorica su iz Real Madrida i Barcelone. Na vratima je čuvar mreže Reala Iker Casillas, a obrambenu liniju ispred njega čine Dani Alves, Gerard Pique, Sergio Ramosi Marcelo. U veznom su redu Xabi Alonso, Xavi Hernandez i Andres Iniesta, a napadački trojac tvore spomenuti Falcao, te sasvim očekivano Lionel Messii Cristiano Ronaldo. Podsjetimo, u užoj konkurenciji za mjesto u veznom redu bio je i hrvatski nogometni reprezentativac i član Real Madrida Luka Modrić.

Casillas (Real Madrid) - Alves (Barcelona), Pique (Barcelona), Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) - Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona) - Messi (Barcelona), Ronaldo (Real Madrid), Falcao (Atletico)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo