U MILANU SU OPTIMISTIČNI PO PITANJU NJEGOVA NASTUPA: / Kalinić će biti spreman za nedjeljni spektakl

Image
Foto: AFP

Osmo kolo talijanskog nogometnog prvenstva donosi i poslasticu u vidu gradskog ogleda, ali i dalje ostaje upitno tko će od hrvatskih nogometaša biti spreman za napore 'Derby della Madonnine'.

11.10.2017.
9:44
AFP
VOYO logo

Još neporaženi Inter će biti domaćin susreta Milanu na San Siru, a vijesti koje stižu iz Italije kazuju kako postoji mogućnost da za gostujuću momčad u tom susretu istrči Nikola Kalinić.

Napadač koji za Milan ove sezone igra na posudbi iz Fiorentine propustio je odlučne kvalifikacijske susrete hrvatske nogometne reprezentacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo zbog ozljede aduktora. Kako javljaju talijanski mediji oporavak ide po planu i šanse za Kalinićev nastup na milanskom derbiju postoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oprezno optimistična" je liječnička služba kluba po pitanju njegova angažmana protiv momčadi koja je u dosadašnjih sedam utakmica upisala šest pobjeda i remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napreduje iz dana u dan, provjeravamo ga nakon svakog treninga. Optimistični smo po pitanju njegova nastupa u derbiju, ali sve uzimamo s oprezom", kazao je Stefano Mazzola.

S druge strane, one domaćinske Ivan Perišić bi trebao braniti Interove boje, ne i Marcelo Brozović koji je na Rujevici u ogledu protiv Finske zadobio ozljedu mišića lista lijeve noge zbog čega je morao napustiti igru u 54. minuti. Ista ga ozljeda, javili su odmah po njegovom pregledu u Milanu, tjera na preskakanje nedjeljnog derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo