U MAKSIMIRU MOGU ODAHNUTI: / Zaustavljen Rijekin pobjednički niz, Kek ostao bez najboljeg igrača!

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli iskoristiti kiks Dinama i pobjeći mu na osam bodova prednosti. U posljednjoj utakmici 16. kola hrvatskog prvenstva odigrali su samo 0-0 na gostovanju kod Slaven Belupa

20.11.2016.
18:59
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u petak na svome Maksimiru odigrao 1-1 protiv Istre 1961 i tako pružio priliku Rijeci da se na vrhu ljestvice odvoji na velikih osam bodova. No, igrači Matjaža Keka propustili su svoju šansu, a s obzirom na to kako se utakmica razvijala, mogu biti i sretni osvojenim bodom.

Crveni karton Andrijaševića

Slaven je bio daleko bolja momčad u nedjeljnom dvoboju. Nogometaši Željka Kopića od prve su minute krenuli u napad, redali su priliku za prilikom, a goste je u više navrata spašavao golman Prsaklo. A kad ni on nije mogao ništa, onda je Ivanovski neometan pucao preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
HAJDUK IM OPET GLEDA U LEĐA: /

Osječani slavili u slavonskom derbiju i vratili se na treće mjesto

Ni u nastavku Riječani jednostavno nisu imali pravu ideju kako da slome Koprivničane. Slaven je i dalje bio bolji, a gosti su prvu pravu priliku imali u 75. minuti kada je Čanađija ostao sam u sredini nakon ubacivanja, ali njegov je udarac sa šest, sedam metara bio neprecizan. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka crveni karton je zbog prigovora dobio ponajbolji Rijekin igrač Franko Andrijašević koji tako sigurno neće igrati protiv Cibalije, a možda ni protiv Dinama za dva tjedna.

Zaustavljen je tako Rijekin niz od sedam uzastopnih pobjeda, no Kekova je momčad i dalje jedina neporažena u prvenstvu, sada na kontu ima 13 pobjeda i tri neodlučena ishoda. Slaven Belupo je ovim bodom preskočio Lokomotivu i sada je na sedmom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo