U HAJDUKU SVI PRŠTE OD OPTIMIZMA: / 'Ako nam dozvole, borit ćemo se za naslov prvaka'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dan nakon prodaje Nikole Vlašića Evertonu i dovođenja portugalskog napadača Huga Almeide na Poljud, oglasio se sportski direktor Hajduka Mario Branco.

1.9.2017.
12:52
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Vlašić (19) je potpisao petogodišnji ugovor s Evertonom, uz odštetu između osam i deset milijuna eura, ovisno o izvorima.

"To je važan dan za Hajduk jer smo osigurali klupsku stabilnost za sljedeće razdoblje i zbog toga sam zadovoljan. Nisam fokusiran na povijest ni rekorde, nego ono što je najbolje za Hajduk. Ne treba kriti da će puno nedostajati Hajduku, čestitam mu i želim sve najbolje, čestitam i njegovoj obitelji, ali bilo je ovo najbolje vrijeme za njegovu predaju. Čestitam i treneru Joanu Carrillu jer Niksi nikad prije njega nije igraju na takvoj razini", prenosi Brancove riječi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PRIČA SA SRETNIM ZAVRŠETKOM: /

Nikola Vlašić potpisao za Everton, debi za devet dana protiv Tottenhama

Image
PRIČA SA SRETNIM ZAVRŠETKOM: /

Nikola Vlašić potpisao za Everton, debi za devet dana protiv Tottenhama

'Hugo će nam donijeti ono što nam treba'

U završnici prijelaznog roka Hajduk je iznenadio dovođenjem 33-godišnjeg napadača Huga Almeide, čovjeka s 57 nastupa za portuglasku reprezentaciju. Najbolje je dane karijere Almeida proveo u Werderu, a igrao je i za Porto, Beşiktaş, Kuban Krasnodar, Anži, Hannover i AEK iz kojeg je i došao u Split.

"Ozlijedio se Futacs i tražili smo igrača sličnih karakteristika. A ja vjerujem da je Hugo igrač koji ima karakteristike koje su potrebne ovoj momčadi. Ako pogledate Hugovu karijeru, jedina razlika između njih dvojice su godine. I Marko je krenuo nakon puno promjena klubova. Almeida je u prošloj sezoni za AEK odigrao 27 utakmica i zabio pet golova, mislim da će nam donijeti ono što treba. Za strijelca nisu bitne godine. Hugo je jedno od najvećih imena koja su igrala u hrvatskom nogometu", istaknuo je Branco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U Maksimiru smo bili ravnopravni, ali...'

Na pitanje može li se Hajduk ove sezone boriti za naslov, sportski direktor nije imao nikakve dvojbe.

"Naravno da možemo biti prvaci. Da ne mislim tako, ne bih ovdje bio. Dva boda u Zaprešiću smo izgubili našom pogreškom, u Maksimiru smo bili ravnopravni, ali smo izgubili zato jer je netko poremetio ravnotežu utakmice, ali to nije bio Dinamo. Ako nam dozvole, borit ćemo se za naslov prvaka", zaključio je Branco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo