Orgijanje u Hercegovini: Ozlijeđena tri specijalca, privedeno 60 navijača!

Šezdeset pripadnika navijačke skupine Torcide uhićeno je u petak u neredima u mjestu Gabeli kod Čapljine, neposredno prije nogometnog susreta Hajduka s domaćom momčadi GOŠK-a.

16.1.2015.
20:23
VOYO logo

Po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Srećka Bošnjaka, pripadnike policije su oko podneva napali huligani koji su koristili kamenje, betonske blokove i druge predmete. Nakon što su se snagama reda priključili pripadnici Specijalne policije MUP-a HNŽ-a iz Mostara huligani su se razbježali.

Specijalci su uhitili 60 pripadnika Torcide koji su se razbježali po mjestu Gabeli, te nastavljaju potragu za odbjeglim izgrednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostali pripadnici Torcide dopraćeni su do granice gdje su ih kod Metkovića preuzeli pripadnici hrvatske policije", dodao je Bošnjak.

Do izgreda je došlo neposredno prije početka memorijalnog turnira u spomen na nekadašnjeg Hajdukova igrača Andriju Ankovića, koji se odigrava u mjestu Gabeli, kada pripadnici Torcide koji su stigli iz Splita nisu htjeli platiti ulaznice. Nakon naguravanja, kamenjem su zasuli pripadnike temeljne i specijalne policije te su rušili ogradu oko stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izgredima su ozlijeđena četvorica pripadnika policije, te jedan navijač Hajduka. Uništeno je više osobnih automobila te jedno vatrogasno vozilo.

Na nogometnom turniru u Gabeli sudjeluju domaćin GOŠK, Hajduk, Široki Brijeg i sarajevski Željezničar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo