U CHELSEAJU UMIRALI OD SMIJEHA NAKON SULUDOG POSLA S ARSENALOM: / 'Pa kupili su našeg najgoreg igrača'

Image
Foto: Profimedia

U Chelseaju su ostali šokirani raspitivanjem Arsenala

28.12.2019.
19:46
Profimedia
VOYO logo

Mnogima je bio veliki šok, a navijačima Arsenala vjerojatno je pozlilo nakon što su Topnici ovoga ljeta odlučili kupiti brazilskog braniča Davida Luiza iz redova Chelseaja. Već davne 2011. godine Luiz je bio jedan od najboljih stopera u Europi i tada ga je prvi put doveo Chelsea, ali nakon tri godine je prodan u PSG za rekordnih 50 milijuna eura, no tamo je njegova forma krenula silaznom putanjom.

S vremenom Luiz je počeo ostavljati dojam kao da mu se baš i ne da previše igrati. U PSG-u ga više nisu htjeli i čak ga je istisnuo iz momčadi tada mlađahni Marquinhos, a onda se Chelsea, u nedostatku boljih opcija, odlučio vratiti ga 2016. godine. No, nije to više bio onaj Luiz s početka karijere i Chelsea ga je nakon tri sezone odlučio staviti na transfer-listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Paul Greenwood/BPI / Shutterstock Editorial
Image
Foto: Profimedia, Paul Greenwood/BPI / Shutterstock Editorial

David Luiz

Nevjerica

Kako je Luiz bio u dosta lošoj formi i ima već 32 godine, što znači da mu se bliži i kraj igračke karijere, u Chelseaju nisu očekivali da će biti previše ponuda. No, onda se javio Arsenal, valjda jedini engleski velikan s većom krizom u obrani od Chelseaja. U Chelseaju su ostali šokirani raspitivanjem Arsenala...

"Kada je Arsenal kupio Luiza znam da su u Chelseaju bili baš iznenađeni. Jedan od direktora mi je rekao: 'Pa, kupili su našeg najlošijeg defenzivca'. Čak su toliko snizili cijenu da je to nevjerojatno. On je imao dobrih sezona, ali ono što pruža u zadnje je vrijeme je zaista preloše", rekao je bivši igrač Chelseaja, Tony Cascarino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ovi u Chelseaju su se s pravom iščuđavali i podsmjehivali jer Luiz je nastavio katastrofalnu formu u ovoj sezoni. Arsenal je primio čak 28 golova ove sezone i nalaze se na 12. mjestu Premier lige, a Luiz, Mustafi i Sokratis su na velikom udaru kritika zbog pogrešaka u poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo