Barça u München sletjela s posebnim gostom u avionu

S nogometašima Barcelone u avionu za München je putovao i rođak Erica Abidala koji je francuskom nogometašu donirao dio tkiva jetre.

22.4.2013.
20:10
VOYO logo

Nogometaši Barcelone doputovali su u München, gdje će u utorak gostovati kod Bayerna u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Uz nogometaše, stručni stožer i prateće osoblje, u avionu je bio i Gerard Abidal, koji je odigrao vrlo važnu ulogu u povratku nogometu svog rođaka Erica.

Francuski branič je 10. travnja prošle godine podvrgnut transplantaciji jetre i otada je trajao njegov oporavak i pokušaj povratka nogometu. U veljači je napokon dobio zeleno svjetlo za povratak natjecateljskom nogometu. Vratio se na prvenstvenoj utakmici protiv Mallorce. Nakon utakmice je skinuo dres i otkrio natpis 'hvala mome rođaku', namijenjen Gerardu Abidalu koji mu je donirao dio tkiva jetre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su nogometaši Barcelone dobili priliku osobno se upoznati s čovjekom koji je pružio krucijalnu pomoć njihovom suigraču.

Katalonski velikan odradio je i trening na stadionu u Münchenu, a Messijev osmijeh sugerira da je s njim sve u redu i da će moći nastupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bayerna Jupp Heynckes ponosan je na izvedbe svoje momčadi i tvrdi da bez straha čeka Katalonce.

"Poslušajte samo što njemački mediji govore i pišu o našoj igri. Kažu da igramo najmoderniji nogomet u povijesti Bayerna. Mogli smo napraviti toliko različitih stvari u pripremi, ali spontanost i intuicija su vrlo važni u nogometu. Imali smo jednu strategiju u prethodnoj rundi protiv Juventusa, a sada ćemo imati drugu za Barcelonu", poručio je Heynckes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo