DRUGAČIJE REAKCIJE

U BARCELONI ZADOVOLJSTVO, U MALAGI BIJES: Rakitić sretan, trener poražene momčadi ogorčeno prozivao suce

Osam pobjeda i remi upisali su nogometaši Barcelone u dosadašnjih devet kola španjolskog prvenstva, a posljednja tri boda na konto stavili u subotu 2-0 pobjedom protiv nedorasle im Malage.

U ogledu vodeće i posljednje momčadi La Lige favorit je slavio pobjedu, no ne i bez repova budući da je prvi pogodak domaćina sa Camp Noua stigao nakon što je lopta za koju će Lucas Digne nešto kasnije rubriku s asistencijama povećati za jedan (kad ju u mrežu pospremi Gerard Deulofeu) izašla izvan granica igrališta.

BARCELONA I DALJE SAMO NIŽE POBJEDE: Messi namjestio gol i stigao do velikog podviga

Sudjelovao je u toj pobjedi, i to u punoj minutaži, i hrvatski veznjak Barcelone Ivan Rakitić koji je poslije ogleda izjavio:

“Uvijek vjerujemo treneru i naporno smo radili proteklog tjedna. Valverde je dokazao i u drugim klubovima da je uspješan, kao što to pokazuje i u Barceloni. Ovo je samo početak.”

Razloga za zadovoljstvo nikako nije imao trener poražene momčadi koji je upravo situaciju iz druge minute posebno podvukao.

“To je bilo toliko očito da nema potrebe komentirati što se dogodilo. Ne pričamo o sucima, ali možda bismo trebali. Svjesni smo težine tog posla, pogreške se svakome mogu dogoditi, no one strahovito utječu na utakmicu”, kazao je Michel Gonzalez.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr