U BARCELONI LJUTI NA BAHATOG HRVATA: / 'Neki misle da su iznad kluba'

Čini se da je incident koji je prošlo vikend kreirao hrvatski reprezentativac Alen Halilović izazvao popriličan potres u španjolskom nogometnom divu Barceloni.

27.3.2015.
16:48
VOYO logo

Podsjetimo, Barcelona B je u 30. kolu drugoligaškog natjecanja gostovala kod Alcorcona i izgubila s 3:1. U 25. minuti je isključen katalonski golman Adrian Ortola, a kako bi mogao uvesti rezervnog vratara, trener gostiju Jordi Vinyals je iz igre izvadio upravo Halilovića. Bivši veznjak Dinama nije to, međutim, dobro primio: reagirao je ljutito, gestikulirao prema svome treneru, a kasnije mu se i istrgnuo iz ruku kad ga je ovaj pokušao primiriti.

Halilović se naknadno ispričao za svoju reakciju, a ni Vinyals nije htio raditi dramu od toga, no u petak je u razgovoru za katalonski dnevnik El Mundo Deportivo ipak prilično negativno prokomentirao taj incident i sve što se događa u slavnoj nogometnoj školi La Masiji i B momčadi koja se nalazi na pretposljednjem mjestu u drugoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje u Barçi B zorno dočarava gubitak vrijednosti u La Masiji. Mnogi su ljudi krivi za to, uključujući i mene koji sam ovdje dvije godine. Dopustili smo da igrači misle da su iznad kluba", izjavio je Vinyals, aludiravši prije svega na Halilovića na kojeg se osvrnuo u nastavku izlaganja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Halilovićev slučaj jasno pokazuje što se događa u momčadi. Moramo raditi na vraćanju naših vrijednosti i svega što smo postigli. Bez odgovornosti, snage, solidarnosti i skromnosti nećemo ostvariti svoje ciljeve", zaključio je Vinyals.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo