PREGOVORI U TIJEKU

U ARSENALU SE NADAJU VELIKOM PREOKRETU: Topnici digli ruke od jedne zvijezde, ali za drugu se bore svim silama

Dok ga Manchester United i Barcelona žele u svojim redovima, u Arsenalu pokušavaju posljednjom rundom pregovora uvjeriti Mesuta Özila u ostanak.

Vodstvo Arsenala krenulo je u posljednji očajnički pokušaj da zadrži u klubu njemačkog reprezentativca Mesuta Özila. Menadžer Topnika Arsene Wenger i dalje nije digao ruke od bivšeg veznjaka Real Madrida, a čelnici kluba se nadaju da će ga nova runda pregovora uvjeriti da ostane na Emiratesu.

Özilu ugovor istječe na kraju aktualne sezone što znači da već 1. siječnja može potpisati predugovor s bilo kojim klubom. Manchester United i Barcelona već dulje vrijeme pokazuju zanimanje za 29-godišnjeg Nijemca, ali u Arsenalu se nadaju da će tjedna plaća od 300.000 eura biti dovoljna da se predomisli i produlji ugovor.

ŠVEDSKI KLUB TROLA ARSENAL: Engleski velikan ih pozdravio, odgovor je bio duhovit – a njegova meta Arsene Wenger

‘Naša su vrata uvijek otvorena’

“Pregovori traju, naša su vrata uvijek otvorena. Zasad je to sve što vam mogu reći”, prenosi Wengerovu izjavu Mirror.

Özil u posljednje vrijem ponovno igra na visokoj razini, to je i glavni razlog zbog kojeg ga čelnici kluba nastoje svim silama zadržati. On sam, pak, tvrdi da mu novac nije najvažniji, već mogućnost osvajanja trofeja što u Arsenalovom dresu posljednjih godina nije moguće. I dok se za Özila još uvijek bore, na Emiratesu su digli ruke od Alexisa Sancheza. Čileancu također istječe ugovor, ali on je u više navrata jasno dao do znanja da nema nikakvu namjeru produljiti suradnju te da na kraju sezone napušta klub.

 

Povratak na Net.hr