TUŽAN KRAJ: / Munchen u suzama, neredi na Allianz Areni! Čak 62 000 navijača ispratilo Olića u mirovinu

Image
Foto: Screenshot

Premda su na početku sezone u klubu najavljivali povratak u elitni razred njemačkog nogometa, TSV 1860 Munchen će iduće sezone igrati u trećoj ligi.

30.5.2017.
21:15
Screenshot
VOYO logo

Momčad u čijem redovima igra bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić je u razigravanju za ostanak u drugoj ligi ispala od trećeligaša Regensburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 1-1 iz prve utakmice, Regensburg je u uzvratu pred 62,000 gledatelja na Allianz Areni pobijedio 1860 Munchen 2-0 i ukupnim rezultatom 3-1 izborio plasman u viši rang natjecanja. Pobjedu gostima donijeli su Kolja Pusch golom u 30. minuti, te Marc Lais koji se među strijelce upisao u 41. minuti. Ivica Olić je za 'zehcigere' igrao drugo poluvrijeme. Legendarni Hrvat u nevjerici je gledao što se događa.

Najavljivao je borbu za Bundesligu, a sada je sa suigračima ispao u treću ligu. Još ranije je 37-godišnji napadač najavio da će mu ovo biti oproštajna sezona, a teško da će se predomisliti nakon ovakvog debakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači u 82. minuti započeli svoj šou

Nažalost, uzvratni dvoboj obilježili su izgredi domaćih navijača koji su u 82. minuti prekinuli susret. Domaći ultrasi su zatrpali travnjak raznim predmetima, a prekid je trajao 15 minuta nakon čega je utakmica nastavljena i jedva je privedena kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezonu ušli s trećom najskupljom momčadi lige

1860 Munchen je u sezonu ušao s trećom najskupljom momčadi lige nakon Stuttgarta i Hannovera. Stuttgart i Hannover su izborili plasman u viši rang natjecanja, dok će 1860 Munchen iduće sezone igrati u trećem razredu njemačkog nogometa u kojem je posljednji put bio 1992. godine. Olić je ove sezone zabio pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Regensburg je posljednji put igrao u drugoj ligi 2012/13. no u drugom razredu zadržao se samo jednu sezonu. Direktan plasman u drugu ligu izborili su Duisburg i Holstein Kiel, dok će uz 1860 Munchen u niži rang natjecanja preseliti Wurzburger Kickers i Karlsruher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo