LOŠE, LOŠE...

TUDOROV ŠEF I TRENER JUVENTUSA DOBIO SRAMOTNU NAGRADU: Zloglasni ‘Zlatni tapir’ uručen Pirlu. Njegov komentar nije baš oduševio

Rezultati aktualnog prvaka Juvnetusa nisu baš najbolji ove sezone, kako u Serie A, tako i u Ligi prvaka

Trener Juventusa, legedarni talijanski repretativac i igrač torinskog kluba, Andrea Pirlo, osvojio je zloglasnu nagradu “Zlatni tapir”. Ovu mu je neslavnu nagradu uručio talijanski Mediaset, a ona se dodjeljuje nogometašima ili trenerima koji su najgore startali u novoj sezoni.

Rezultati aktualnog prvaka Juvnetusa nisu baš najbolji ove sezone, kako u Serie A, tako i u Ligi prvaka, pa je tako na kraju zaradio “Zlatnog tapira” kojeg dodjeljuje satirična emisija Strisca la Notizia, talijanske televizije Mediaset.

Pirlo, inače šef Igora Tudora, hrvatskog stručnjaka koji radi u Juventusu kao pomoćnik, komentirao je dodjelu ove nagrade, a izjava nije ulila baš previše optimizma.

“Nije me strah da neću jesti panettone (talijanski slatki kruh izvorno iz Milana koji se priprema za Božić, nap.a.)”, rekao je Pirlo u razgovoru za tu emisiju i talijanski mediji tvrde kako je zapravio htio reći da se nada da neće dobiti otkaz prije Božića.

Povratak na Net.hr