Tudor sve demantirao: 'Bio bih kreten kad bih to napravio'

Nogometaši Hajduka stigli su u Skoplje, gdje u četvrtak popodne (17.45 sati) protiv Turnova igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige. Bijeli imaju minimalnu prednost od 2:1.

24.7.2013.
14:32
VOYO logo

Let do Makedonije bio je kratak, za 50 minuta Splićani su bili u zemlji gdje 'vječno sunce sja'. Ispadanje od makedonskog kluba bila bi nova 'pomrčina' u povijesti splitskog kluba.

"Imamo tu minimalnu pobjedu, idemo proći, ne trebamo se lagati, bolja smo momčad. Uvjeren sam da ćemo se vratiti kao sudionici 3. pretkola Europske lige. Turnovo je ozbiljna momčad, zna što hoće, brani se cijelu utakmicu. Uvijek takve momčadi stvore nekoliko prigoda, bit će ih i u ovoj utakmici, a mi ćemo igrati svoju igru", poručio je Hajdukov trener Igor Tudor, koji će do početka utakmice drhtati hoće li nastupiti Anđelković i Kouassi, dvojac čiji je nastup neizvjestan, a bitni su kotačići u igri Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnovo pak može računati na Dejana Blaževskog, ključnu figuru makedonskog kluba. Mislilo se da neće moći nastupiti zbog dva žuta kartona, ali u Europskoj ligi suspenzija stiže tek nakon trećeg.

Na Blaževskog će, između ostalih, motriti i Mario Maloča. Proteklih dana se spominjalo da je kažnjen s 300 eura jer je gol Turnovu posvetio Ivanu Vukoviću, bivšem hajdukovcu kojeg je trener prekrižio. No, Tudor je to demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/PH4Dk3I0_OQ

"Neprovjereno, nekorektno, to je laž. Mario Maloča nije kažnjen zbog posvete gola prijatelju Vukoviću. Bio bih kreten kad bih igrača kaznio jer je posvetio gol suigraču. Kažnjen je po klupskom pravilniku zbog kršenja discipline, razlog nije bitan", objasnio je Tudor u izjavi za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo