Tudor o odlasku iz Hajduka: 'Razlike između uprave i mene su postale nepremostive'

Šest dana nakon što je iznenađujuće podnio ostavku na mjesto trenera Hajduka oglasio se Igor Tudor i objasnio razloge svoje odluke.

10.2.2015.
9:28
VOYO logo

Poslije iznenadne ostavke Tudor nije htio otkriti razloge svog poteza, ali u utorak je konačno prekinuo šutnju i u razgovoru za Sportske novosti pojasnio što ga je navelo na odlazak s Poljuda. Istaknuo je da je tijekom ljeta iznio plan Nadzornom odboru da u momčadi ima isključivo mlade igrače i zatražio je podršku za takvu ideju, no čini se da u klubu nije bilo jedinstva po tom pitanju.

"Upravo je balansiranje između te dvije stvari, razvoja mladih igrača i rezultata, s vremenom između kluba i mene stvaralo određene razlike koje su se postupno povećavale. Da bi na kraju nekim njihovim potezima s moje strane gledišta postale nepremostive", rekao je Tudor i otkrio što se dogodilo prošle srijede:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodio se jedan telefonski razgovor između predsjednika i mene nakon kojeg sam prelomio sve."

Dodajmo da Hajdukovi čelnici već danima traže Tudorova nasljednika, a glavni je kandidat spomenuti talijanski stručnjak Reja. Još se uvijek, međutim, čeka njegov pristanak za povratak u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo