IGOR TUDOR NAKON UTAKMICE NIJE HTIO NIŠTA PRIČATI SAMO O JEDNOJ TEMI: / 'Ne želim to komentirati'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon utakmice oglasili su se treneri, a Tomislav Ivković preuzeo je odgovornost za loš rezultat Intera ove sezone

25.7.2020.
21:49
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u posljednjoj su utakmici sezone pobijedili Inter u Zaprešiću s 4:1 Junak utakmice bio je Mijo Caktaš koji je zabio dva gola i tako, bar privremeno, stigao na vrh ljestvice HNL strijelaca.

Inter je zabio gol sam sebi, tragičar je bio Grgić koji je u 64. minuti u vlastitu mrežu gurnuo loptu. Jairo je na samom kraju povisio na 4:0, a Andrić je za Inter zabio počasni pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je jedno od lošijih sezona u povijest okončao pobjedom nad već ispalim Interom, koji je izgubio i 15. utakmicu zaredom u prvenstvu. Utakmica će se pamtiti i po činjenici da je Hajduk svoja prva dva gola zabio s igračem manje.

Image
HAJDUK RAZBIO INTER U ZAPREŠIĆU, CAKTAŠ NA ČELU LJESTVICE STRIJELACA: /

Jović podijelio dva crvena u golijadi

Image
HAJDUK RAZBIO INTER U ZAPREŠIĆU, CAKTAŠ NA ČELU LJESTVICE STRIJELACA: /

Jović podijelio dva crvena u golijadi

Ništa o statusu

Nakon utakmice oglasili su se treneri, a Tomislav Ivković preuzeo je odgovornost za loš rezultat Intera ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno je kako smo u konačni uvjerljivo poraženi. Ne znam može li se više griješiti u jednoj utakmici. Iz četiri pogreške primili smo četiri gola, ali to je jednostavna naša surova stvarnost. kao trener preuzimam svoj dio odgovornosti za ispadanje iz lige, nismo bili pravi i morat ćemo se vrlo brzo resetirati u drugoligaškoj konkurenciji ukoliko želimo da Inter ponovno bude Div iz predgrađa. Najvjerojatnije ću i dalje ostati trener Intera jer želim pomoćni klubu da se što prije vratiti na stare staze uspjeha", rekao je nakon utakmice Ivković, a oglasio se i njegov današnji protivnik Tudor koji je rekao:

"Dominirali smo tijekom čitavog susreta i kada smo ostali s igračem manje na travnjaku. Posebno mi je drago zbog dva pogotka Caktaša i kompletne momčadi, koja je sezonu zaključila na pobjednički način. Ne želim ništa komentirati niti o svom statusu, niti o onome što će se događati u budućnosti u novoj sezoni". rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo