Opća mobilizacija Hajduka: 'Imaju fanatizam, snagu i fizičku moć'

Hajduk uoči druge utakmice 2. pretkola Europske lige puše i na hladno! Bez obzira na pobjedu protiv Dundalka u prvoj utakmici od 2:0.

23.7.2014.
14:30
VOYO logo

Bez obzira što su Splićani u prvoj utakmici pobjedili, Tudor je upozorio kako momčad Dundalka nije bezazlena.

"Hajduk će u sutrašnjoj utakmici nastupiti maksimalno mobliziran, mi smo u gostima napravili lijep rezultat, ali u nogometu su iznenađenja uvijek moguća i mi ćemo nastojati da se to u uzvratu protiv Dundalka ne dogodi", rekao je Tudor u srijedu na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima hrvatski su mediji podcjenili momčad Dundalka nakon što ju je Hajduk prošlog tjedna pobjedio na njenom terenu u Irskoj, te je upozorio kako ekipa Dundalka nije nimalo bezazlena.

//www.youtube.com/embed/o7nxiuu1phU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glavni razlog Hajdukove pobjede u gostima je taj što smo mi bili fantastični, a ne zato što je Dundalk tobože neozbiljna ekipa kako to neki žele prikazati", istaknuo je Tudor, koji smatra kako momčad Dundalka ima fanatizam, snagu i fizičku moć te kvalitetu koja nije ekstra, ali ima organizaciju igre i čvrstinu. Zbog scega nevedenog Hajduk ne smije ući opušteno u ovaj dvoboj. .

"Na meni je da ne dozvolim da se ekipa opusti niti malo, i tako će i biti", poručio je splitski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica na Poljudu počinje u četvrtak u 20.15 sati, a Tudor očekuje lijepu atmosferu na stadionu. Pobjednik iz dvoboja Hajduk - Dundalk u sljedećem će se pretkolu Europske lige sastati sa pobjednikom iz dvoboja Atlantas (Litva) - Šahtar Karagandi (Kazahstan).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo