TUDOR JE SAM PLATIO DIO IZNOSA DA BI OTIŠAO IZ HAJDUKA? / Talijanski medij plasirao senzacionalne vijesti

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Sada već bivši trener Bijelih proveo je u drugom mandatu osam mjeseci na klupi Hajduka koje ih je vodio u 18 službenih utakmica, a naslijedit će ga Hari Vukas

22.8.2020.
10:53
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Igor Tudor više nije trener Hajduka nakon što je prihvatio pounudu novog trenera Juventusa Andree Pirla da postane njegov pomoćnik, objavio je splitski nogometni prvoligaš u petak.

Tudor je momčad Hajduka preuzeo u zimskoj stanci kada je splitski sastav držao drugo mjesto na ljestvici te je u proljetnom i ljetnom nastavku prvenstva ostvario po osam pobjeda i poraza uz jedan remi, pa je momčad prvenstvo okončala na petoj poziciji. Tudor je poveo Hajduk i u novu sezonu proteklog vikenda 2:0 pobjedom protiv Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio drugi Tudorov mandat na klupi Hajduka, momčad s Poljuda je vodio i od travnja 2013. do veljače 2015. te je odmah po dolasku u svibnju 2013. osvojio Kup što je posljednji Hajdukov trofej.

Platio sam?

O Tudorovom su se odlasku raspisali danas i talijanski mediji, pošto je ostavio dubok trag u Juventusu za koji je odigrao više od 170 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No zanimljiv detalj objavio je talijanski Tuttosport. Naime, nagađa se da je Hajduk za Tudora dobio oko 450 tisuća eura, a Tuttosport tvrdi da je Tudor isplatio sam trećinu odštete klubu, dakle 150 tisuća eura.

Image
DRVLJEM I KAMENJEM PO TUDORU: /

Pogledajte što su navijači Hajduka pisali kad je objavljeno da odlazi u Juventus

Image
DRVLJEM I KAMENJEM PO TUDORU: /

Pogledajte što su navijači Hajduka pisali kad je objavljeno da odlazi u Juventus

Naslijedit će ga Vukas

Sada već bivši trener Bijelih proveo je u drugom mandatu osam mjeseci na klupi Hajduka koje ih je vodio u 18 službenih utakmica, a naslijedit će ga Hari Vukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor neće voditi Hajduk ovog vikenda u utakmici s Osijekom, nego će tu ulogu preuzeti njegov dosadašnji pomoćnik Hari Vukas. Vukasov prvi pomoćnik bit će Jurica Vučko, a stručnom stožeru prve momčadi priključen je još i Toni Golem koji je nedavno preuzeo juniore II Bijelih, a u dosadašnjoj karijeri već je imao iskustvo rada u stručnom stožeru Hajdukove prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo