Mamiću za rođendan društvo iz HNS-a donijelo novu bezobraznu odluku

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na današnjoj je sjednici donio niz odluka, prvenstveno vezanih za narednu natjecateljsku sezonu u Prvoj i Drugoj HNL.

17.7.2014.
18:05
VOYO logo

Na početku, usvojeno je izvješće o nastupu hrvatske A reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Izvršni odbor HNS-a utvrdio je kako je pet nogometnih klubova Prve HNL (Dinamo, Istra 1961 š.d.d., Lokomotiva, Osijek s.d.d. i Rijeka s.d.d.) donijelo odluku da ne sudjeluje u radu Udruge profesionalnih klubova Prve HNL i da uslijed nepostojanja Statutom utvrđenog kvoruma Udruga ne može donositi odluke i djelovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog nemogućnosti Udruge da donosi bilo kakve odluke, uključujući i one iz vođenja natjecanja Prve HNL, Hrvatski nogometni savez od natjecateljske godine 2014./15. vraća i preuzima neposredno vođenje natjecanja Prve HNL te ujedno preuzima i sve obveze koje je Udruga imala u natjecanju Prve HNL.

Imenovano je vodstvo natjecanja Prve HNL: Josip Brezni (povjerenik natjecanja), Krešimir Vlajčević (disciplinski sudac), Ivan Peraić (povjerenik za suđenje), Ante Kulušić (povjerenik za određivanje kontrolora suđenja), Zoran Cvrk (povjerenik za sigurnost).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Fotografija: prigodan poklon dopredsjedniku HNS-a Zdravku Mamiću povodom jučerašnjeg 55. rođendana uručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker; autor Drago Sopta/HNS)

Usvojene su Propozicije natjecanja Prve HNL za sezonu 2014./15., kao i lista delegata Prve i Druge HNL, lista sudaca Prve i Druge HNL, lista kontrolora suđenja Prve i Druge HNL te Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o sucima, suđenju i sudačkim instruktorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo