TROJICA GA DRŽALA: / Ovakav bijes zbog crvenog kartona još niste vidjeli

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Rijetki su nogometaši koji u miru prihvate crveni karton. Vidjeli smo dosad svakakvih reakcija, a jedna od najburnijih dogodila se u nedavnom finalu azijske Lige prvaka.

26.11.2015.
6:45
Screenshot
VOYO logo

Do završnice najjačeg klupskog natjecanja u Aziji ove su sezone došli kineski Guangzhou Evergrande i Al Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Prva je utakmica u Dubaiju okončana bez pogodaka, a Kinezi su u uzvratu pred svojim navijačima slavili s 1:0 i po drugi put u povijesti osvojili naslov.

Jedva ga ugurali u tunel

Jedini je pogodak u 54. minuti zabio Elkeson, a momčadi koju vodi Luiz Felipe Scolari je put do pobjede i trofeja bio olakšan nakon što je u 66. minuti zbog grubog starta isključen Salmeen Khamis. Gostujući stoper nije se mogao pomiriti s odlukom suca, smatrao je da je kineski igrač napravio preveliku dramu od običnog prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Khamis je bio toliko bijesan da ga je nekoliko osoba moralo držati i sprečavati ga u naumu da se vrati na travnjak. Na jedvite jade su ga ugurali u tunel, a Khamis je usput napucao i bocu vode prema tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo