TRI UTAKMICE, TRI PORAZA I OPTIMIZAM: / Dinamovci prokomentirali susret, slažu se u jednom

Image

Treći poraz u trećoj utakmici ovosezonske Lige prvaka upisali su nogometaši Dinama na kišom natopljenom i praznom Maksimiru na kojem je Sevilla slavila minimalnu 1-0 pobjedu.

19.10.2016.
8:19
VOYO logo

Zabio je francuski nogometaš jedini gol na utakmici kojom je dominirao i brojem dodavanja. Pedantni statističari izračunali su da je nogometaš Manchester Cityja koji u andaluzijskom klubu igra na posudbi imao tek tri dodavanja manje u odnosu na cijelu domaću momčad (145-148).

Image
SEVILLA DO BODOVA PROTIV HRABRIH DINAMOVIH KLINACA: /

Modri odigrali najbolju ovosezonsku utakmicu u LP, ali ipak izgubili

Image
SEVILLA DO BODOVA PROTIV HRABRIH DINAMOVIH KLINACA: /

Modri odigrali najbolju ovosezonsku utakmicu u LP, ali ipak izgubili

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je susret i drugačije završiti da na vratima Dinama nije bio raspoloženi Dominik Livaković koji se istaknuo nekolicinom sjajnih reakcija.

"Smatram da smo ostavili dobar dojam. Dobro smo se postavili, ali nismo uspjeli iskoristiti svoje šanse. Naravno da nam je žao i sigurno da nismo sretni jer smo primili gol na našu grešku. Bit će teško u Sevilli, ali kao i uvijek borit ćemo se i dati sve od sebe. Svaka skupina Lige prvaka je teška, to su najbolje momčadi Europe, tako smo i mi u skupini s jakim klubovima. Možda nam je svima najviše žao jer smo protiv Seville imali par sjajnih prilika i šteta što nismo zabili", smatra Livaković s kojim se slaže i krilni napadač Hilal Soudani:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Utakmica je bila teška, ali zanimljiva i dobra. Bili smo jako blizu pozitivnog rezultata i žao nam je što nismo uspjeli zabiti gol. Imali smo super prilike u drugom dijelu, ali nažalost nismo ih iskoristili. Naravno da ti je još više žao kad si tako blizu. Sevilla je odlična ekipa i neće nam biti lako protiv njih u Španjolskoj. Tamo ćemo dati sve od sebe i ići po dobar rezultat. Zahvaljujem svim navijačima koji su bili uz nas večeras na stadionu. Bili su nam velika podrška."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta podrška po službenoj statistici broji 6021 osobu na tribinama stadiona Maksimir.

Susret je prokomentirao i Dinamov trener , uglavnom zadovoljan onim što su njegovi nogometaši napravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša ideja bila je da u prvom planu usporimo igru Seville, da ih ograničimo prostorom i na 90 posto smo ispunili te zahtjeve. Šteta što smo primili gol na našu individualnu grešku, a uz to nismo iskoristili svoje situacije. Sjećate se kako sam prije utakmice rekao da ćemo imati svoje šanse, i imali smo ih. Šteta što nismo postigli pogodak. Ali, ovaj susret bio je pokazatelj kako moramo raditi još više, pokazatelj što moramo unaprijediti da izgledamo bolje u idućim nastupima."

"Sevilla je zaista jaka momčad, zadovoljan sam sa svima kako su odigrali danas. To znači, i s Fernandesom i sa Soudanijem. Da smo ostavili prostor Sevilli, bilo bi to pogubno za nas. Doduše, možda smo s previše respekta ušli u susret, pogriješili u presingu i postavljanju, ali to ćemo korigirati vremenom. Sve u svemu zadovoljan sam željom i svime viđenom", objasnio je Petev koji je želio posebno podvući jedno ime:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim pohvaliti Bornu Sosu koji je s 18 godina odigrao sjajnu utakmicu."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo