Tri su ‘ljubavna para’ u Bilićevoj reprezentaciji!

U hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji već godinama postoji nekoliko neraskidivih ‘parova’, koji su izrazili želju da budu zajedno i tijekom Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj.

Prošloga je tjedna izaslanstvo HNS-a bilo u Poljskoj i dogovaralo tehničke potankosti uoči EURA s predstavnicima UEFA-e te izaslanstvima reprezentacija koje igraju u našoj skupini.

Posjetili su i budući kamp naše reprezentacije, Sielanku, u čijem će odličnom hotelu odsjesti naša momčad. Hotel ima na raspolaganju 55 soba i pet apartmana, te je najprije bilo predviđeno da svi igrači budu sami u sobama.

No, doznali smo da godinama postoji nekoliko neraskidivih “parova”, koji su izrazili želju da budu “cimeri” i tijekom Europskog prvenstva. U velikim bi apartmanima tako trebala biti ova tri para: Srna – Kranjčar, Ćorluka – Modrić i Eduardo – Vukojević!

Ostao bi, dakle, na raspolaganju samo još jedan apartman, vjerojatno za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića, ali onda se postavlja upit gdje će se postaviti stol za masažu (u apartmanu može biti razvučen, u sobama ne), gdje će ekonomi držati stvari, gdje će spavati glavni tajnik Zorislav Srebrić

Ne bi, dakle, trebalo biti čudno budu li apartmani na kraju ostavljeni onima kojima su potrebniji, a svi bi igrači trebali spavati sami u sobama. Valjda to neće utjecati na igru spomenutih “parova” na terenu…

specijal-201104110410004-EURO 2012

Povratak na Net.hr