TRI HNL ZVIJEZDE OPASNO SU SE ZEZNULE: / Tražili su veći novac i preko noći zapali u ozbiljne probleme

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Nogometno tržite uskoro će biti krcato ovakvim igračima

6.4.2020.
11:59
PIXSELL
VOYO logo

"Kevin Theophile-Catherine (30) najpoznatiji je HNL igrač od onih kojima naljeto istječu ugovori. Iskusni stoper u nekoliko je navrata odbio Dinamove izdašne ponude za potpis novog ugovora. Tražio je, naime, veći novac. Sad takvu ponudu može zaboraviti, ne samo u Maksimiru nego bilo gdje na tržištu", pišu Sportske novosti koje su tekst o trojici HNL igrača, između ostalog i o dva hajdukovca Hamzi i Jradiju, donijele u nedjelju i u novinama, kao i na web siteu.

Image
Image

04.03.2020., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 25. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Josip Juranovic. Hamza Barry Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

DINAMO GA JE ODBACIO, A SAD MU SE SMIJEŠI UNOSAN TRANSFER: Njegov novi klub kaže da ‘novac nije nikakav problem’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO GA JE ODBACIO, A SAD MU SE SMIJEŠI UNOSAN TRANSFER: /

Njegov novi klub kaže da 'novac nije nikakav problem'

Teški pregovori

Hajduk je posljednjih mjeseci vodio teške pregovore sa spomenutim dvojcem. Navodno im je splitski klub nudio isti novac kakav su imali do sada - nešto ispod 200.000 eura godišnje - što su dečki odbili. Na Poljudu takve novce po novom mogu samo sanjati.

Priča oko Zvonimira Kožulja

Zanimljiva je priča i oko Zvonimira Kožulja (26). U siječnju je poljski Pogon na stolu za njega imao ponudu za njega od 2,5 milijuna. Dva mjeseca kasnije pustili su ga da ode besplatno, sretni što je pristao odreći se polovice od preostalih nekoliko plaća. "Iako su i Pogon i Kožulj nešto lošije otvorili proljeće - osvojili su tek pet bodova u šest kola - nisu se razišli zbog toga što u klubu više ne vjeruju u Kožuljeve kvalitete, nego zbog više sile zvane pandemija. Doslovno preko noći od stožernog je igrača postao - klupski teret", stoji u tekstu SN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

22.04.2018., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 31. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Zvonimir Kozulj Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Kožulj pripada skupini igrača koji su postali teško isplativi

Sa svojim godinama i kvalitetom Kožulj pripada skupini igrača koji su u novonastaloj financijskoj situaciji na europskom tržištu postali teško isplativi. Zimus je Pogon za njega mogao dobiti milijun eura, ali naljeto neće dobiti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo