TRENER VILLARREALA PRIZNAO: / 'Ovo nije dovoljno. Dinamo ima dobre igrače, ozbiljna su ekipa'

Image

'Dinamo je bio eliminirao ozbiljne ekipe, to je ekipa koja je doma snažna, puna talentiranih igrača'

9.4.2021.
5:30
VOYO logo

Villarrealov trener Unai Emery rekao je u četvrtak nakon pobjede od 1:0 u gostima kod Dinama, kako to nije dovoljna pobjeda za prolaz u polufinale pa će njegova momčad ozbiljno igrati i u uzvratu.

Image
DINAMO IZGUBIO OD VILLARREALA NA MAKSIMIRU: /

Žuti zabili iz penala, Modrima poništen pogodak u prvom dijelu

Image
DINAMO IZGUBIO OD VILLARREALA NA MAKSIMIRU: /

Žuti zabili iz penala, Modrima poništen pogodak u prvom dijelu

'Zadovoljni smo ali oprezni jer je ovo tek prvih 90 minuta'

"Zadovoljni smo ali oprezni jer je ovo tek prvih 90 minuta. Ovo nije dovoljan rezultat, zato smo tražili i drugi gol no nismo ga zabili. Sada od prve minute na svom stadionu moramo jako respektirati protivnika. Ekipa je mentalno spremna za poteškoće koje nas čekaju u uzvratu. S puno poštovanja prema Dinamu, pristupit ćemo u uzvratu te se truditi kao i danas", izjavio je Emery na konferenciji za medije u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak Dinamo izgubio je s 0:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige a uzvrat je 15. travnja u Vila-realu u Španjolskoj.

"Dinamo je bio eliminirao ozbiljne ekipe, to je ekipa koja je doma snažna, puna talentiranih igrača. Htjeli smo stoga odigrati ozbiljnu utakmicu, dobro se natjecati te se nametnuti na terenu kako oni ne bi mogli iskoristiti svoj individualni potencijal", rekao je Emery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi ovosezonski poraz Dinama u Maksimiru u Europskoj ligi

"Ovdje nije lako pobijediti, a to potvrđuju njihove ranije utakmice", dodao je.

Ovo je bio prvi ovosezonski poraz Dinama u Maksimiru u Europskoj ligi, a uslijedio je nakon jedanaesterca dosuđenog u 44. minuti. Do tog trenutka Dinamo se bio dobro držao protiv momčadi koja je i dalje neporažena u ovom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastojali smo onemogućiti Dinamove igrače da trče u napad, a također i da nemaju posjed lopte, onemogućiti ih da razviju igru blizu našeg kaznenog prostora gdje su opasni. Dinamo je u prvom dijelu zabio gol iz zaleđa, imao dva opasna kornera, njegovi igrači su se u individualnim akcijama približavali ali u tim trenucima smo se dobro branili. Nakon toga imali smo svoje dobre trenutke te u niti jednom momentu nismo spustili razinu intenziteta i koncentracije a time i plan kojeg smo bili pripremili", rekao je Emery.

'Dinamo ima dobre igrače'

Uzvrat se igra za tjedan dana no Emery, koji je osvajao Europsku ligu od 2014. do 2016. sa Sevillom, tvrdi da u pandemijskim uvjetima nema prednosti domaćeg terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam do koje je razine bitno što ćemo sada igrati na svom stadionu jer niti ondje neće biti publike, baš kao što je nije bilo niti ovdje. Zato moramo pružiti napor i biti postojani, tražiti pozitivan rezultat. To je poruka i ideja. Ostati mentalno snažni jer Dinamo ima dobre igrače koji će htjeti pobijediti", zaključio je Emery.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo