TRENER TRNAVE NE SKRIVA ODUŠEVLJENJE S MODRIMA: / 'Dinamo je favorit ne samo protiv nas...'

Image
Foto: Pixsell

Dinamov sljedeći suparnik u Europskoj ligi je Spartak iz Trnave

23.10.2018.
8:42
Pixsell
VOYO logo

Dinamo je sjajno otvorio svoju ovogodišnju europsku priču i uvjerljivo savladao dva velikana – Fenerbahče kod kuće i Anderlecht u gostima. Modrima slijede dva susreta sa nezgodnim Spartakom iz Trnave. Trener Slovaka, Radoslav Latal, razgovarao je sa SN o svom klubu, nadolazećem susretu i šansama Modrih za prezimljavanje u Europi.

'Nemamo velikih zvijezda'

"U momčadi nemamo skupo plaćenih velikih zvijezda. Uzdamo se ponajviše u dobro ozračje unutar momčadi i zajedništvo. Na terenu ovisimo o dobroj igri svakog pojedinca. To je ono što zahtijevam od svakoga u svlačionici. Mislim da u tome leži naša najveća moć, ali ne smijemo zaboraviti ni naše navijače koji su nam vjetar u leđa", rekao je Latal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek ima dovoljno vremena do utakmice s Dinamom, do sada smo se pripremali za Senicu s kojom smo igrali u subotu. Nakon prva dva kola Dinamo je favorit, ako me već to pitate. Pobijedili su Anderlecht u gostima, na jako teškom i neugodnom terenu. Mislim da su najjača ekipa u skupini i opravdano su na prvom mjestu. Gledao sam i utakmicu s Fenerbačheom, bili su agresivni, kompaktni i dobro kontrolirali loptu u sredini terena", dodao je trener Spartaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da je Dinamo favorit skupine'

"Ne samo na utakmici u Trnavi, mislim da je Dinamo favorit skupine. U ovome trenutku imaju šest bodova, a uz kvalitetu i ofenzivni stil igre, te dobru kontrolu lopte i kombinatoriku, mislim da su favoriti u svakoj utakmici", zaključio je Latal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo