TRENER ŠAHTARA 'VADIO' SRNU IZ PROBLEMA ZBOG KONTROVERZNE IZJAVE: / 'Nećemo sada o tome...'

Image
Foto: Profimedia

Uoči utakmice na konferenciji za medije progovorio je i jedan od najboljih igrača Šahtara Taras Stepanenko koji je ovog ljeta bio povezan s transferima u Englesku

21.10.2019.
20:38
Profimedia
VOYO logo

Prva momčad i stručni stožer Dinama u ponedjeljak su otputovali u Ukrajinu gdje ih dan kasnije u 18:55 po hrvatskom vremenu očekuje utakmica 3. kola Lige prvaka s ukrajinskim prvakom Šahtarom.

Uoči utakmce oglasio se trener ukrajinske momčadi Luis Castro koj je govorio na konferenciji za medije o očekivanjima u sutrašnjoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledao sam nekoliko utakmica, moj stožer je pogledao sigurno desetak utakmica. U Dinamovoj igri ima karakteristika koje se ponavljaju, ali igraju i u više sustava, a znaju čak sustave i mijenjati tijekom utakmice. Opasni su, imamo ozbiljnog suparnika i na to se moramo pripremiti", rekao je Castro.

Image
BJELICA PRIČAO O TAKTICI PA GA UKRAJINSKI NOVINAR IZNENADIO BIZARNIM PITANJEM: /

Kratkim odgovorom sve mu je objasnio

Image
BJELICA PRIČAO O TAKTICI PA GA UKRAJINSKI NOVINAR IZNENADIO BIZARNIM PITANJEM: /

Kratkim odgovorom sve mu je objasnio

Uoči utakmice na konferenciji za medije progovorio je i jedan od najboljih igrača Šahtara Taras Stepanenko koji je ovog ljeta bio povezan s transferima u Englesku. Rekao je i da igrači dobro poznaju Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dinamu ima nekoliko individualno jakih igrača, posebno mi se svidio njihov napadač, koji odlično igra i reprezentaciji, također i dvojica centralnih igrača. Ali, osim pojedinaca, oni su jaki i kao momčad i svjesni smo da nećemo lako doći do pobjede", rekao je Stepanenko.

Izvukao Srnu

Pomoćni trener Dario Srna nekoliko dana prije utamice bacio je pravu "bombu" u medije kad je najavio transfer za koji će se doznati nakon utakmice Dinama i Šahtara. No zaitrigirala je ta izjava javnost jer nije u tijeku period transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Transfer? Nećemo sada pričati o tome, sad ćemo se više koncentrirati na utakmicu, ne na tu priču. Nisam ni vidio što je Srna točno rekao", rekao je Castro na konferenciji za medije uoči utakmice s Dinamom.

Nogometaši Dinama imaju poražavajući učinak protiv ukrajinskih klubova. U dosadašnjih deset susreta Modri nisu upisali niti jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U deset susreta Dinamo niti jednom nije pobijedio, niti jednom nije prošao u idući krug. Ukupno je upisao osam poraza i dva remija uz negativnu razliku pogodaka 6-20. Prokomentirao je i to trener Šahtara:

"Svakom susretu prilazimo sa željom da upišemo pobjedu i pritom uvijek respektiramo protivnika koji također želi pobjedu. Statistika mi ništa ne znači, najvažnije mi je kako će moji igrači reagirati na terenu, kakav će nogomet prikazati i kakav će biti ishod. Svijet se danas temelji na brojevima i o njima se puno govori, ali u stvarnom svijetu to ništa ne znači. Važan je samo prvi sljedeći susret", zaključio je Castro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo