TRENER RIJEKE OTKRIO ŠTO GA SMETA U MOMČADI, ALI I U HRVATSKOJ: / 'Te su devijacije u ligi druga tema'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Matjaž Kek analizirao je stanje u momčadi i izazove koji su ispred njih

16.4.2018.
10:52
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke šokantno su poraženi u petak od Rudeša u Kranjčevićevoj, a trener Matjaž Kek žestoko je opleo po svojim igračima čiju je predstavu tada nazvao sramotnom i katastrofalnom. Slovenski stručnjak analizirao je kiks u emisiji Pod Stijenama Kantride na Radio Rijeci.

KATASTROFA RIJEKE U KRANJČEVIĆEVOJ: Senzacionalni Rudeš u utakmici sa šest golova srušio aktualne prvake

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasmetao me ulazak u utakmicu, dekoncentracija i taj gard da u prvih 20-ak minuta nismo dobili nijedan duel. Poslije toga smo htjeli, išli smo, zabili dva gola, ali individualne gluposti i ponašanje za svaku osudu dovele su do zaslužene pobjede Rudeša. Igračima sam sve rekao, oni znaju", objasnio je Kek.

Pogreška vodi u pogrešku

Kao ključnu stvar istaknuo je loš početak u utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samodopadni smo bili od početka, a onda kad hoćeš, ne krene, napraviš pogreške, pa misliš sad ćeš ih uloviti, pa napraviš iduću glupost...Loša je bila i komunikacija među igračima, nije bilo nekog da podvikne, počne rigati vatru! Nije to nikakvo prebacivanje odgovornosti, jer ja sam postavio momčad i odgovoran sam", priznaje Slovenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći ispit za Rijeku na rasporedu već je u utorak. Gostuju kod Istre 1961, protiv još jedne momčadi na samom začelju lige. Riječani su trenutačno treća momčad lige, a drugi Hajduk im bježi četiri boda, a vodeći Dinamo čak 12.

Težak raspored

KEK IZGUBIO ŽIVCE ZBOG SVOJIH IGRAČA: ‘Pojedinci su se predstavili sramotnim i katastrofalnim ponašanjem’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istra je u rezultatskoj krizi, ali uopće ne igra loše. A zadnju smo na Drosini izgubili. Bit će to prava provjera karaktera i kvalitete", smatra Kek koji se dotaknuo i teme oko paklenom tjedna za njegovu momčad.

"Mi imamo četiri utakmice za redom u gostima, pa oni pet za redom doma..., ali te su devijacije u ligi druga tema... Znam da je do toga došlo kroz dogovore o promjenama domaćinstava, ali...", zaključio u Pod Stijenama Kantride.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo