TRENER NAPOLIJA NA UDARU ZBOG HRVATA: / 'Kako to da Rog ne igra, zar to nije čudno?'

Image
24.11.2016.
19:32
VOYO logo

Kad kažemo čudne, mislimo prije svega na Sarrijevu odluku da u možda ključnom dvoboju grupne faze Lige prvaka protiv Dynama iz Kijeva (0-0) u srijedu navečer na tribinama ostavi skupo plaćen i kvalitetan dvojac RogMaksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pobjedimo li ili izgubimo, ista je stvar. Ne, nije tako'

"Pobjedimo li ili izgubimo, ista je stvar. Ne, nije tako. Od toga još više uznemirava odsustvo dva velika pojačanja Napolija proteklog ljeta. Roga za kojeg je klub inkasirao 13 milijuna eura (uz bonuse to se penje na 18) i Maksimovića koji je koštao 25, nisu uopće bili u kadru za Dynamo Kijev. Nije da inzistiramo da oni moraju igrati, ali zar nije čudno da su tako maknuti na stranu. A oboje su predstavljeni kao igrači za budućnost ovog kluba. Da, to je jako čudno", ističe u tekstu novinar Calciomercata Giovanni Scotto.

MARKO ROG IZAZVAO KAOS U NAPOLIJU: Predsjednik kluba i trener zaratili zbog Hrvata

Čudna situacija s Rogom

Posebno čudi situacija s Rogom, jer je predsjednik De Laurentiis više puta ove sezone apelirao na Sarrija da pruži priliku hrvatskom reprezentativcu koji ima kvalitetu igrati u Napoliju. Ali ne dobiva svoju šansu. Rog za Napoli ove sezone nije odigrao niti minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica da Sarri polako gubi podršku javnosti, ali Uprava ga još uvijek štiti. Unatoč tome, što je jasno da od titule prvaka Serie A vjerojatno niti ove sezone neće biti ništa. Nakon sezone 2015./2016. u kojoj su Sarri i Napoli bili pravi hit.

Do samog kraja prvenstva, slavni klub iz Napulja puhao je za vratom na naslove pretplaćenom Juventusu i tek je u zadnjih par kola ostao bez daha i ispao iz utrke za Scudettom. Tako im je titula prvaka nakon 26 godina čekanja ostala samo san. A čini se da će san ostati samo san i ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo