TRENER MILANA ŠOKIRAN PORAZOM: / 'Ovo je sramota. Ovako ne idemo nikud, a to me jako boli'

Image
Foto: PIXSELL

'Ovo je sramotan poraz. Očajnički trebamo promijeniti mentalitet. Kad dobijemo udarac u zube, imam osjećaj kako se od toga ne možemo oprostiti', kazao je trener Milana Gennaro Gattuso.

8.12.2017.
10:58
PIXSELL
VOYO logo

Trener Milana Gennaro Gattuso kritizirao je igru svoje momčadi u jučerašnjoj utakmici 6. kola Europske lige na Rujevici protiv Rijeke (2-0).

GATTUSO PREUZEO ODGOVORNOST ZA PORAZ U RIJECI: ‘Bili smo sramotno loši. Kriv sam ja, ali svoju odluku ne bih mijenjao’

"Ovo je sramotan poraz. Očajnički trebamo promijeniti mentalitet. Imam osjećaj da, kad tijekom susreta nešto krene po zlu, u krivom smjeru, moja momčad samo nestane s travnjaka. Moramo poraditi na tome. Čini se kako igrači ne reagiraju dobro psihološki", kazao je slavni bivši nogometaš Gennaro Gattuso i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ITALIJA BRUJI O PORAZU

"Moramo pod hitno promijeniti naš smjer. Jer, ovako ne idemo nikud. Kad nosiš dres Milana, moraš ga poštovati. Sve me to jako boli. Nismo došli u Rijeku izgubiti. Što ti vrijedi 64 % posjeda lopte, ako ne igraš kao da ne postoji sutra. To je ono što ovoj momčadi nedostaje. Igrači su imali priliku dokazati se. No, kad dobijemo udarac u zube, imam osjećaj kako se od toga ne možemo oporaviti", zaključio je Gattuso čije riječi prenosi Footbal Italia.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo