Slovenci otkrili dobitnu taktiku za Dinamo

'U Hrvatskoj dominiraju, zato i igraju tako ofenzivan nogomet. Zbog toga protiv boljih momčadi u Europi onda imaju i problema.

21.8.2012.
10:39
VOYO logo

Nikad mira u Maksimiru. Dan prije Dinamovog okršaja sezone protiv Maribora, 'play-offa' za ulazak u Ligu prvaka, glavna priča su navijači. Ovog puta problem nisu bili BBB-i, već su iz Dinamove uprave zabili autogol.

Iskomplicirali su kupnju ulaznica do krajnjih granica, pa ste za svaki kartu morali ste predočiti službeni dokument - osobnu iskaznicu ili putovnicu ako ste punoljetni, odnosno zdravstvenu iskaznicu ili rodni list ukoliko maloljetnik želi na Maksimir. Što o tom potezu misle navijači, mogli ste pročitati i na našem portalu, a oglasila se Građanska inicijativa 'Zajedno za Dinamo', čije priopćenje u cijelosti prenosimo na kraju teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako imate potrebne dokumente, ulaznice za Maribor još stignete nabaviti. Blagajne će u utorak na stadionu raditi do 20 sati, a rasprodana je samo tribina Zapad dolje. Iz Dinama poručuju kako je prvog dana prodano čak 15.000 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Vas zanima i malo sporta u cijeloj priči, vrijedi istaknuti da će igrači Maribora utakmicu dočekati u staroj bazi Vatrenih - Čatežu. Trener Darko Milanič ima na raspolaganju sve igrače osim Mitje Vilera i čvrsto vjeruje u prolaz u Ligu prvaka.

"Dinamo smo gledali uživo i na snimkama. U Hrvatskoj dominiraju, zato i igraju tako ofenzivan nogomet. Zbog toga protiv boljih momčadi u Europi onda imaju i problema. Imaju spoj mladosti i iskustva, stalno igraju europske utakmice. Moramo biti svjesni da su kvalitetni. Međutim, i mi smo kvalitetna momčad", kazao je Milanič za službenu stranicu Maribora i otkrio recept za srijedu: "Želimo imati visoki postotak posjed lopte, prisiliti domaćine da trče za njom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Dinamov trener Ante Čačić je u nevjerojatnoj seriji, čak 28 utakmica bez poraza, od toga četiri europske. Računamo li i prošlogodišnja pretkola Lige prvaka, Dinamo je u seriji od pet domaćih pobjeda zaredom: Kruno Jurčić svladao je Neftči 3:0, Helsinki 1:0 i Malmö 4:1, dok je Ante Čačić slomio Ludogorec 3:2 i Sheriff 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo