UOČI POVIJESNOG DANA

TRENER HAJDUKA ŠOKIRAO NAVIJAČE: ‘Igramo zbog novca i prodaje u inozemstvo, pa tek onda zbog kluba’

Trener Hajduka Marijan Pušnik dao je prilično neobičnu izjavu na konferenciji za novinare uoči nedjeljnog gradskog dvoboja protiv Splita u 12. kolu hrvatskog prvenstva.

Govoreći o motivaciji svojih nogometaša, slovenski je stručnjak bez dlake na jeziku priznao da je svima najprije na pameti novac. Teško da će se to svidjeti navijačima koji baš u nedjelju kroz udrugu Naš Hajduk postaju suvlasnici 24,53 posto poljudskog kluba.

POVIJESNI DAN U SPLITU! Navijači preuzimaju Hajduk i poručuju: ‘Nema više povratka na staro’

‘Teško protiv bunkera’

“Igrači trebaju imati isti motiv, a to je pobjeda. Igrači su profesionalci, igraju zbog pobjede, novca i da se prodaju u inozemstvo, pa onda za klub i navijače. Ta svečanost navijačkog preuzimanja dijela vlasništva mora nam biti dodatni motiv, ali imamo mi na svakoj utakmici neku našu internu motivaciju”, poručio je Pušnik.

VELIKI PROBLEMI UOČI GRADSKOG OKRŠAJA: ‘Neki igrači imaju proljev, ali nećemo skinuti gaće’

Dodao je da protiv Splita neće moći računati na ozlijeđene Ohandzu, Ismajlija i Ercega, kao ni na suspendirane Ćosića i Jeffersona.

“Moramo krenuti napadački od prve minute. Dinamo se mučio protiv Slavena do zadnjih minuta, isto tako je i u drugim utakmicama. Svi osim Dinama, Rijeke, nas i ponekad Osijeka igraju zatvoreno, ponekad je to bunker, teško je igrati kad se svi nagomilaju ispred kaznenog prostora. Split je opasan iz prekida, ali želimo doći do pobjede pred našom publikom”, zaključio je Slovenac.

Povratak na Net.hr