TRENER HAJDUKA O SASTANKU SA SPORTSKIM DIREKTOROM: / 'Ova utakmica je za nas iznimno bitna'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Ova utakmica je za nas iznimno bitna, ali mi smo spremni i dobro smo analizirali protivnika'

8.8.2018.
21:42
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Trener nogometaša Hajduka Željko Kopić izjavio je u srijedu kako će za njegovu momčad prva utakmica 3. pretkola Europske lige protiv rumunjske Steaue u četvrtak na Poljudu biti zahtjevna ali da će njegovi igrači dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat za uzvrat u Rumunjskoj...

KOPIĆ POJASNIO RAZLOGE NOVOG HAJDUKOVOG KIKSA: ‘Lokomotiva je bila jako defanzivna, ali to nismo smjeli dopustiti’

"Ova utakmica je za nas iznimno bitna, ali mi smo spremni i dobro smo analizirali protivnika koji ima kvalitetne napadačke potencijale i vjerujem kako ćemo u prvoj utakmici na Poljudu ostvariti povoljan rezultat za uzvrat," rekao je Kopić na konferenciji za novinare...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealna varijanta 'pobijediti' a ne primiti gol

Na upit kakav rezultat očekuje u sutrašnjoj utakmici protiv Steaue, Kopić je kazao kako bi idealna varijanta bila "pobijediti a ne primiti gol."Kopić je izvijestio novinare kako je u sklopu priprema za utakmicu protiv Steaue održan zajednički sastanak igrača s predsjednikom kluba Jasminom Huljajem i sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem.

"Predsjednik Huljaj i sportski direktor Bjelanović naglasili su važnost ove utakmice te smo se maksimalno usredotočili na nju kako bismo bili na visokoj razini," kazao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarajući na novinarski upit u vezi tog sastanka Kopić je rekao kako su predsjednik Hajduka i sportski direktor kluba osjetili potrebu da prije ove utakmice "neke stvari iskomuniciramo," i to je učinjeno.

'Nižić je rekao kako se ne osjeća spreman'

"Sada je na nama da na utakmici budemo pravi i odigramo utakmicu kakva se od domaćina očekuje na Poljudu," kazao je Kopić. Po Kopićevim riječima nakon ozljede golman Hajduka Josip Posavec će konkurirati za sutrašnju utakmicu protiv Steaue, dok kapetan Zoran Nižić nije u kombinaciji za tu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nižić je rekao kako se ne osjeća spreman" kazao je Kopić.

Mladi Stanko Jurić je rekao kako je od iznimne važnosti da Hajduk eliminira Steau i plasira se u nastavak natjecanja Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je utakmica na kojoj treba ginuti na terenu i jedva čekamo da ona počne," kazao je Jurić.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo