TALIJANSKI STRATEG OTKRIO ŠTO IM JE DALO SNAGU: / 'Kad smo to vidjeli, rekli smo da neće to baš tako ići...'

Image
Foto: PIXSELL

Poslije ovakvog debakla počelo se razgovarati i o ostavci trenera Hajduka, na što on nije imao puno komentara

18.7.2019.
23:33
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Gzira Uniteda priredili su senzaciju pobijedivši na Poljudi pred 18.000 gledatelja Hajduk sa 3:1 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice.

Hajduk je prošlog tjedna u Ta'Qali pobijedio sa 2:0 i činilo se kako će uzvratni susreti biti tek formalnost, posebice nakon što je Bassel Jradi doveo domaćine u vodstvo već u sedmoj minuti. No, gosti su u nastavku golovima Jeffersona (57') i Hameda Konea (69', 90+6') stigli do senzacije. Hajduk se tako već nakon prvog ispita oprašta od Europe. Oglasio se nakon utakmce i trener Hajduka Siniša Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GROZAN EPILOG HAJDUKOVE KATASTROFE: /

Navijač uslijed kaosa pao s tribine i hitno je odveden u bolnicu

Image
GROZAN EPILOG HAJDUKOVE KATASTROFE: /

Navijač uslijed kaosa pao s tribine i hitno je odveden u bolnicu

'Nisam tip koji koristi riječ debakl'

"U prvom poluvremenu je to bilo donekle u redu, u drugom sam to doživio da se igrači teško izvuku kad dođe krizna situacija i ne rade stvari koje smo dogovorili. Čestitam igračima Gzire, radili su ono što smo mi trebali raditi. Zabili su nam dva gola iz prekida i uz to još dva eurogola, to su bili šokovi iz kojih se nismo mogli izvući", rekao je Oreščanin nakon utakmice.

Poslije ovakvog debakla počelo se razgovarati i o ostavci trenera Hajduka, na što on nije imao puno komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo razgovarali na tu temu. Pokušavam to gledati s nogometne strane. Nisam tip koji koristi riječ 'debakl'. Dogodilo se, pričali smo i ranije da tamo ima tri-četiri dobra igrača, nekad se stvari jednostavno dogode", zaključio je Oreščanin.

'Vidio podcjenjivački članak u vašim novinama. Novine sam im zalijepio u svlačionicu, pisalo je da će biti golijada, bolji motiv im nije trebao'

Trener Gzire Giovani Tedesco otkrio je što im je dalo snagu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam spreman na ispadanje, a onda sam vidio podcjenjivački članak u vašim novinama. Ne ide to baš tako, novine sam im zalijepio u svlačionicu, pisalo je da će biti golijada, bolji motiv im nije trebao. Sve smo preveli", istaknuo je Talijan na presici.

Kaos nakon utakmice

Navijači Hajduka u bijesu zbog katastrofalne pobjede bacali su stolice na atletsku stazu. Kako piše Slobodna Dalmacija, Uništeno je 50 sjedalica, a u općem metežu jedan je navijač pao sa istočne tribine te je hitno prevezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaos na tribinama počeo je nakon trećeg gola malteškog kluba koji je značio sramotno ispadanje za Hajduk u prvom pretkolu Europske lige.

Nakon katastrofalnog poraza, jednog od najgorih u povijesti hrvatskog nogometa navijači sa sjeverne tribine uletjeli su na teren, a neki od njih pokušali su upasti i u ložu u kojoj je sjedilo vodstvo Hajduka. Navijači su htjeli napasti igrače, ali ih je pritom spriječila policija. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo