TRENER DINAMA ŠIRI OPTIMIZAM, ALI UPOZORAVA: / 'To će biti veliki hendikep za sve nas'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov trener najavio je nastavak prvenstva

30.3.2018.
12:37
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Uoči nastavka prvenstva trener Dinama Nikola Jurčević osvrnuo se protekli period u klubu te reprezentativnu stanku. Također, najavio je i nadolazeći subotnji susret protiv Intera u Zaprešiću.

"Stanka nam je dobro došla. Oni igrači koji su ostali odlično su radili na treninzima, dok su oni koji su bili sa svojim reprezentacijama imali dobre minutaže. Svi oni vratili su se s dobrim rezultatima, neki su i zabijali golove te mi je to dosta važno iz razloga da se čistih glava vrate u naš ritam", kazao je Jurčević, a prenose službene stranice zagrebačkog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je hrvatski stručnjak i nesretnu ozljedu mladog veznjaka Nikole More koji će idućih nekoliko mjeseci biti izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMOV DRAGULJ NIJE POTONUO NAKON TEŠKE DIJAGNOZE: ‘To je još jedna utakmica u kojoj moram pobijediti’

"Nažalost, pogodila nas je ta ozljeda More. Njegov izostanak do kraja sezone bit će velik hendikep za sve nas. Ostali su svi u redu osim Sose koji je dobio udarac, ali to nije ništa strašno. Vidjet ću hoće li konkurirati za Inter", priznao je Jurčević i nastavio o sljedećem protivniku: "Pratim Inter duže vrijeme. Riječ je o klubu koji ima kontinuitet. Vidi se da je Samir Toplak već duže vrijeme na klupi i da je riječ o kvalitetnom i uspješnom treneru koji drži klub u stabilnim vodama s redovitim pogledom prema gore. Pogledao sam nekoliko njihovih utakmica, nanizali su dvije pobjede i remi s Osijekom što im je donijelo dozu samopouzdanja pred sudar s nama. Inter ima kvalitetan kadar s nekoliko pojedinaca koji su prošli školu Dinama i siguran sam da nam neće biti lako u Zaprešiću", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo