TRENER DINAMA ODGOVORIO NA GLASINE: / 'Samo to je istina u cijeloj priči koja se pojavila'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Trener Dinama Mario Cvitanović prokomentirao je teško izborenu pobjedu protiv novog prvoligaša Rudeša jučer u Maksimiru 3-2, kao i glasine da Goce Sedloski preuzima klupu modrih.

11.9.2017.
9:35
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Upisali smo tri boda, to je u ovim okolnostima najbitnije. Umjesto da utakmica ode na 4 ili više razlike, sami smo sebi stvorili probleme", kazao je Mario Cvitanović i dodao:

"Imali smo dosta dobro prvo poluvrijeme, ali u nastavku smo malo pogubili niti. Tu je kulminirao umor od zadnjih desetak dana za vrijeme kojih smo odradili mini pripreme. Osjetilo se to u drugom poluvremenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJSLABIJA MOMČAD LIGE NAMUČILA

Dinamo stvorio puno dobrih situacija za šanse

Cvitanović je istaknuo i kako je Dinamo stvorio puno dobrih situacija za šanse.

"To znači da smo dobro kroz igru dolazili u situacije završnog pasa, povratne lopte, centaršuta i sličnih situacija, ali preciznost ili odabir odluke u nekim situacijama nisu bili dobro odrađeni. Dopustili smo Rudešu previše kontri i moramo naučiti nešto iz toga", dao je do znanja Cvitanović i progovorio o stvarima s kojima mora biti zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

10.09.2017., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 8. kolo, GNK Dinamo - HNK Rudes. Nikola Moro Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Moram biti zadovoljan i s 15 udaraca na gol i dosta dobrih kombinatornih situacija, iako završni pas i realizacija nisu bili na najboljem nivou. Ovo je prva utakmica da smo primili dva gola i to nije dobro. Vidio sam reakciju igrača, svjesni su da smo lakše trebali doći do ove pobjede".

Što bi trebalo veseliti navijače Dinama i što još modri trebaju popraviti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Treba vrijeme za iskustvo'

"Mladost, nestrpljenje i želja da se pokažu i dokažu... imamo igrače koji su 97., 98. godište, pet igrača zaista jako mladih na krucijalnim pozicijama. Tu se treba učiti i treba vrijeme za iskustvo. Ipak, mi smo Dinamo i treba biti bolje, posebno treba ispraviti te neforsirane greške koje su nam se događale.

Pred Dinamom je sada nakon reprezentativne stanke i ove domaće utakmice nekoliko gostovanja u prvenstvu i Kupu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

10.09.2017., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 8. kolo, GNK Dinamo - HNK Rudes. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Radili smo stvarno naporno zadnjih dana, to je zalog za nadolazeći period. Ipak, večeras je sve trebalo biti lakše nego što je bilo. Izdominirali smo, čak i prvi dio utakmice Rudeš nije prešao centar. Trebamo biti oprezniji u nadolazećim utakmicama".

Cvitanović se osvrnuo na glasine kako Goce Sedloski preuzima klupu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U DINAMU OPET NEMA MIRA: Cvitanović je pred otkazom, na klupu dolazi bivši kapetan i tvorac velike ovoljetne senzacije?

"Svjesni smo da se svaki dan nešto događa oko Dinama. Sreo sam Gocu, samo je to istina u cijeloj priči koja se pojavila u medijima", rekao je na kraju Cvitanović o napisima u medijima na temu trenera Dinama, prenosi njegove riječi službena web stranica Dinama.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo