IVAJLO PETEV O VELIKOJ MISTERIJI MAKSIMIRSKE 128: / 'Mora biti svjestan da mora dati sve za Dinamo'

Image

Trener Modrih Ivajlo Petev izašao je pred novinare uoči sutrašnjeg susreta 13. kola HNL-a na Maksimiru između Dinama i Cibalije (17 sati).

21.10.2016.
14:12
VOYO logo

Nogometaše Dinama čeka još jedna utakmica u kojoj će se pokušati osvojiti bitni bodovi za nastavak svojevrsnog lova za zahuhtalom i odmornom Rijekom, vodećom momčadi HNL-a. Rijeka ima 6 bodova više u odnosu na Dinamo, Stoga, pobjeda nad vinkovačkim sastavom u Maksimiru je označena kao - imperativ!

PREVRŠIO SVAKU MJERU: Otkrivena velika istina o Machadu koji više neće zaigrati za Dinamo!

'Računam na svakog igrača'

"To će biti jedna utakmica u kojoj ćemo pokušati odigrati dobro i osvojiti tri boda. Bez obzira koji igrači istrčali na travnjak, nadam se kako će pružiti dobru partiju, da ćemo izgledati kao momčad i da ćemo svi nakon utakmice biti zadovoljni", kazao je Ivajlo Petev i osvrnuo se na novinarsko pitanje o problemu s napadačima Modrih, prvenstveno Hodžićem i Henriquezom. Odnosno, računa li Petev na mladog Ivana Božića, juniora koji je Juventusu i Sevilli zabio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Ja računam na svakog igrača, ali što se tiče Hodžića i Henriqueza, vrijedi istaknuti kako su oni još uvijek mladi igrači. Nadam se kako će se oni vratiti u onu formu u kojoj su bili prije godinu dana. Radimo na tome".

Snaga vs tehnika

Petev je u svom dosadašnjem mandatu u svojoj taktici više preferirao snagu nego tehniku, odnosno igrače kojima je snaga jače oružje nego tehnika, a u takvim okolnostima trpe nogometaši poput Fiolića i Ćorića koji su tehničari. I upravo ta dva igrača u posljednjoj utakmici protiv Seville nisu započeli u prvih 11. Ćorić uopće nije niti ušao u igru, dok je Fiolić u 15. minuti zamijenio ozlijeđenog kapetana Antolića. Inače, Ćorić je najveći misterij Maksimirske 128. Jer, radi se o velikom talentu, pravom nogometnom prospektu za kojeg Pep Guardiola nudi 15 milijuna eura, ali u Dinamu je postao "nepoželjni sin". Ne igra u prvoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJVEĆI MISTERIJ MAKSIMIRSKE 128: Guardiola za njega nudi 15 milijuna eura, a u Dinamu je nepoželjan!

MEDIJI PIŠU KAKO JE ĆORIĆ BLIŽE ODLASKU NEGO OSTANKU U DINAMU: ‘Ne znam ništa o tome…’

'Slučaj Machado'

"Fiolić je igrao protiv Seville. Postoji mogućnost da Ćorić zaigra sutra. Preferiram nogometaše obja tipa. Ovisi o utakmici. Svaki igrač mora biti svjestan da mora dati sve za Dinamo. Nogomet je momčadski sport i svaki igrač je bitan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se jutros priča o "slučaju Machado" koja je odjeknula hrvatskim medijskim prostorom, a koju je Dinamo i službeno demantirao. Petev se osvrnuo i na to novinarsko pitanje:

Image
PREVRŠIO SVAKU MJERU: /

Otkrivena velika istina o Machadu koji najvjerojatnije više neće zaigrati za Dinamo?

Image
PREVRŠIO SVAKU MJERU: /

Otkrivena velika istina o Machadu koji najvjerojatnije više neće zaigrati za Dinamo?

DINAMO BJESNI ZBOG PRIČE O BAHATOM PORTUGALCU: Stiglo pojašnjenje slučaja Machado

Image
Image

"Ne znam odakle ta informacija, to je laž. Lijepo sam nakon Seville objasnio situaciju o Pivariću i Machadu, zašto nisu konkurirali za utakmicu. Stoga me ova informacija jako iznenadila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to što je potvrdio da Machado i Pivarić konkuriraju za Cibaliju, trener je progovorio i o stanju u momčadi:

Svi konkuriraju za Cibaliju

"Imali smo malih poteškoća, šteta što smo izgubili kapetana Antolića koji je bio u dobroj formi. Svi ostali su u konkurenciji za susret protiv Cibalije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petev je nakon Seville spomenuo kako je "momčad odigrala svoj trenutni maksimum". Sad je i objasnio što je mislio kad je to kazao:

"Da, u tom trenutku to je bio maksimum od momčadi, kao što sam rekao tada na press konferenciji. Nakon samo jednog pravog treninga odigrali smo utakmicu, bio je to preveliki rizik, ali ako nešto želiš dobiti moraš i riskirati", kazao je bivši bugarski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo