Trener Dinama priznao da ne spava mirno

U subotu u Maksimir stiže Zadar, a trener Dinama Ante Čačić je priznao da ne spava mirno jer je upravo taj klub njega i igrače izbacio iz Kupa.

16.11.2012.
18:15
VOYO logo

Ne tako davno nogometaši Zadra su u Maksimiru napravili senzaciju i izbacili Dinamo iz Kupa, a Ante Čačić se još nije oporavio od tog poraza.

"Kada mi spomenete Zadar onda moram reći da od prošle utakmice s njima ne spavam mirno jer ono što se dogodilo u Kupu je teško prebrisati. Nadam se da moji igrači jesu pozitivno nabrijani jer sigurno im je ona Kup utakmica ostala u neugodnom sjećanju. Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu i da ćemo nakon nje mi biti zadovoljni", izjavio je Čačić za Dinamovu službenu stranicu pa razloge za taj poraz potražio izvan granica nogometnog igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom klubu treba mir. Mi smo tu utakmicu izgubili samo zbog nemira koji se stvara oko kluba. Taj 11. mjesec je tradicionalno neugodan zbog Lige prvaka i poraza u tom natjecanju oko kojih se radi atmosfera na granici ludila. Pa vidjeli ste neki dan što radi Ibrahimović. Mislim da se neće u Engleskoj sada prestati igrati nogomet jer im je Ibrahimović zabio četiri gola", smatra Čačić.

I u Maksimiru su presretni zbog oslobađajućih presuda generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču pa su iz tog razloga odlučili počastiti navijače besplatnim ulazom na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo