hnl

Trener Dinama priznao da ne spava mirno

U subotu u Maksimir stiže Zadar, a trener Dinama Ante Čačić je priznao da ne spava mirno jer je upravo taj klub njega i igrače izbacio iz Kupa. ‘Mi smo tu utakmicu izgubili samo zbog nemira koji se stvara oko kluba’, tvrdi Čačić.

Ne tako davno nogometaši Zadra su u Maksimiru napravili senzaciju i izbacili Dinamo iz Kupa, a Ante Čačić se još nije oporavio od tog poraza.

“Kada mi spomenete Zadar onda moram reći da od prošle utakmice s njima ne spavam mirno jer ono što se dogodilo u Kupu je teško prebrisati. Nadam se da moji igrači jesu pozitivno nabrijani jer sigurno im je ona Kup utakmica ostala u neugodnom sjećanju. Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu i da ćemo nakon nje mi biti zadovoljni”, izjavio je Čačić za Dinamovu službenu stranicu pa razloge za taj poraz potražio izvan granica nogometnog igrališta.

“Ovom klubu treba mir. Mi smo tu utakmicu izgubili samo zbog nemira koji se stvara oko kluba. Taj 11. mjesec je tradicionalno neugodan zbog Lige prvaka i poraza u tom natjecanju oko kojih se radi atmosfera na granici ludila. Pa vidjeli ste neki dan što radi Ibrahimović. Mislim da se neće u Engleskoj sada prestati igrati nogomet jer im je Ibrahimović zabio četiri gola”, smatra Čačić.

I u Maksimiru su presretni zbog oslobađajućih presuda generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču pa su iz tog razloga odlučili počastiti navijače besplatnim ulazom na stadion.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr