TRENER BARCELONE RIJEŠIO MISTERIJ OKO LIONELA MESSIJA: / Ovo su vjerojatni sastavi za El Clasico

Image
Foto: AFP

Ernesto Valverde riješio misterij oko (ne)nastupa Lionela Messija

5.2.2019.
23:13
AFP
VOYO logo

Trener Barcelone Ernesto Valverde riješio je misterij oko (ne)nastupa Lionela Messija (31) u sutrašnjem polufinalu španjolskog Kupa između Barcelone i Real Madrida u prvoj utakmici na Camp Nou, javlja madridski AS.

Image
MESSI TRENIRAO UOČI POLUFINALA, ALI...: /

Katalonija strepi i nada se, Kastilja drhti i navija da ne zaigra

Image
MESSI TRENIRAO UOČI POLUFINALA, ALI...: /

Katalonija strepi i nada se, Kastilja drhti i navija da ne zaigra

Argentinac je, navode Španjolci, donekle zaliječio nelagodnu bol u aduktoru, odnosno ozljedu iz subotnjeg prvenstvenog dvoboja s Valencijom u kojem je postigao dva pogotka, te će predvodit svoju momčad. Samo se još ne zna hoće li Messi startati od prve minute ili će ući s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (L) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi arrive for a training session at the Joan Gamper Sports Center in Sant Joan Despi on February 5, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Dembélé otpao zbog uganuća desnog gležnja

Što se tiče Ousmane Dembéléa, on je otpao za utakmicu zbog uganuća desnog gležnja. Messi u ponedjeljak nije trenirao s momčadi, nego je radio u teretani. No, utorak je trenirao...

“Najvažnije je ono što vam igrač kaže, je li spreman ili nije. Bez obzira što pokažu liječničke pretrage, ako se igrač ne osjeća spremnim, morate ga izostaviti”, izjavio je Barcelonin trener Valverde na konferenciji za medije uoči “El Clasica”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Messijem u momčadi, Barcelona je poprimila one najjače obrise, iako nogometaši Barce već znaju kako je to slaviti protiv Reala ove sezone bez Messija (5-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona vlada u španjolskom Kupu

Real u prvenstvu za Barcelonom zaostaje osam bodova i sve dalje su od naslova prvaka, a uz to Katalonci su posljednje četiri godine osvajali Kup kralja. 'Kraljevski klub' je posljednji put slavio u tom natjecanju 2014. godine, kad je u finalu nadigrao Barcelonu s 2-1.

Image
Image

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi attends a training session at the Joan Gamper Sports Center in Sant Joan Despi on February 5, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Ivan Rakitić i Luka Modrić vjerojatno od prve minute

Očekuje se da će u početnoj postavi Barcelone biti Ivan Rakitić te da će, s druge strane, Realovu momčad predvoditi kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona bi trebala zaigrati u sljedećem sastavu: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Suarez, Coutinho.

Real bi trebao istrčati u sastavu: Navas; Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Vinicius Junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo