TRENER ATALANTE PRONAŠAO GLAVNOG KRIVCA ZA PORAZ PROTIV REALA: / 'Ako to ne zna, neka si nađe drugi posao'

Image

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 17. minuti kada je domaćin ostao s igračem manje nakon što je isključen Remo Freuler

25.2.2021.
9:09
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Real Madrid je u Bergamu pobijedio Atalantu sa 1-0 nakon što je domaćin od 17. minute igrao s igračem manje.

Pogodak odluke zabio je Ferland Mendy u 86. minuti na asistenciju Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rano isključenje

Ipak, ključni trenutak utakmice dogodio se u 17. minuti kada je domaćin ostao s igračem manje nakon što je isključen Remo Freuler. Švicarski veznjak je na rubu kaznenog prostora srušio Mendyja, a po mišljenju njemačkog suca Tobiasa Stielera to je bio prekršaj za crveni karton.

Sudac je procijenio da se Mendy nalazio u izglednoj prilici za gol i pokazao je izravni crveni karton. Domaći igrači su žustro protestirali, ali Stieler je ostao pri svojoj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Utakmica je upropaštena'

Trener Atalante Gian Piero Gasperini nakon utakmice žestoko je napao suca i rekao da je on najzaslužniji za pobjedu Kraljevskog kluba.

"Drugačije bi bilo da se igralo 11 protiv 11. Nakon crvenog kartona mi smo se dobro branili i skoro izvukli remi", rekao je Gasperini pa nastavio pričati o sucu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je upropaštena. Sada očito suci pokušavaju spriječiti bilo kakav kontakt u nogometu i to je ubojstvo sporta."

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

REAL MADRID PROTIV ATALANTE: Modrić i društvo na teškom gostovanju u Bergamu

Image

REAL MADRID PROTIV ATALANTE: Modrić i društvo na teškom gostovanju u Bergamu

"Suspendiran sam u Seriji A jer sam previše pričao, UEFA će me suspentirati na dva mjeseca ako kažem bilo što. Ali ne možemo imati suce koji nikada nisu igrali nogomet i ne znaju razliku između duela i prekršaja. Ako ne znaš koja je razlika, odi i nađi si neki drugi posao. Bolje bi bilo da suci budu ljudi koji su igrali nogomet. Oni imaju apsolutno sve da bi im posao bio lakši, a rade pogreške i nakon gledanja snimki. Toliko dugo čekaš ovakvu utakmicu i onda je oni upropaste. Možda bismo izgubili bez obzira na to, ne žalim se na rezultat, ali mogli su nam dozvoliti da barem igramo našu igru", poručio je.

Uzvratna utakmica je 16. ožujka u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo