TREĆI UZASTOPNI REMI BARCELONE: / Messi i društvo u mini krizi, Real im se približio na šest bodova

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ivan Rakitić odigrao cijeli susret

10.2.2019.
23:14
AFP
VOYO logo

Nogometaši trenutno vodeće momčadi španjolskog prvenstva Barcelone u nedjelju su navečer u gostima kod Athletic Bilbaa odigrali 0-0 na San Mamésu, što im je već treći remi u nizu nakon Valencije i Real Madrida.

Domaći nogometaši imaju za čime žaliti jer su propustili nekoliko odličnih prigoda. Ivan Rakitić je u dresu Barce odigrao cijeli susret pruživši solidnu partiju, ali nije mogao napraviti tu potrebnu razliku. Fantastični njemački vratar Marc-André ter Stegen s pet je obrana spašavao Barcelonu poraza u Baskiji, da nije bilo njega Baski su mogli uzeti bodove, ističe madridska Marca označivši Nijemca kao prvog protagonistu dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izvještajima se spominje i kako Messi nije bio na sto posto i kako je pomalo čudno što ga je Valverde uopće i forsirao...

André ter Stegen u posljednje vrijeme brani sjajno i definitivno je jedna od najvažnijih karika "katalonskog giganta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se mučila sa stvaranjem šansi u ovom susretu, to je bilo i više nego očigledno, iako je Messi zaigrao u početnoj postavi nakon oporavka od ozljede. Bilbao je u dvoboju izgledao kao momčad koja se bori za vrh, ne za ostanak u prvoj ligi španjolskog nogometa. Stvarno je šteta da su se doveli do ovog.

Image
Image

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (L) vies with Athletic Bilbao's Spanish defender Mikel San Jose during the Spanish league football match Athletic Club Bilbao against FC Barcelona at the San Mames stadium in Bilbao on February 10, 2019. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)

LEGANES RAZBIO BETIS, EN NESRY NAPRAVIO ŠOU: Valencia 13. put remizirala

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGANES RAZBIO BETIS, EN NESRY NAPRAVIO ŠOU: /

Valencia 13. put remizirala

Dan ranije u madridskom derbiju Real je kao gost svladao Atletico sa 3-1, a Luka Modrić je asistirao za treći pogodak. Vodeća Barcelona ima 51 bod, slijedi Real sa 45, te Atletico Madrid sa 44 boda.

Image
Image

Barcelona's Spanish midfielder Sergi Roberto (L) vies with Athletic Bilbao's Spanish defender Yuri Berchiche during the Spanish league football match Athletic Club Bilbao against FC Barcelona at the San Mames stadium in Bilbao on February 10, 2019. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 23. kola španjolskog prvenstva nogometaši Leganesa s uvjerljivih su 3-0 svladali Betis, a sva tri pogotka za domaću momčad postigao je Marokanac Youssef En Nesyri. Marokanski 21-godišnji napadač prvi put je svladao vratara Betisa u 22. minuti, drugi gol je postigao u 36. minuti, a treći u 66. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (L) gestures during the Spanish league football match Athletic Club Bilbao against FC Barcelona at the San Mames stadium in Bilbao on February 10, 2019. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)

Valencia je kod kuće protiv Real Sociedada odigrala 0-0, i to je čak 13. remi za Valenciju, po čemu su vodeći u Primeri.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja: Leganés - Betis 3-0 (En-Nesyri 22, 36, 66) Valencia - Real Sociedad 0-0 Sévilla - Eibar 2-2 (Ben Yedder 88, Sarabia 90+2/ Orellana 22, Charles 63) Athletic Bilbao - Barcelona 0-0


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo