REPOVI NAKON UTAKMICE

TREĆE POLUVRIJEME I DALJE TRAJE: ‘Ne znam je li Rakitić dovoljno hrabar…’

Razmjena mišljenja putem na račun jedne opaske na Twitteru, a u koju je upleten i veznjak Barcelone Ivan Rakitić, dobila je svoj nastavak. U kojem je prozvan hrvatski nogometni reprezentativac.

Repovi se vuku nakon pobjede Barcelonine momčadi protiv Real Sociedada u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja nakon koje je Rakitić prokomentirao misao veznjaka Real Sociedada Asiera Illarramendija poslije utakmice.

RAKITIĆ SPUSTIO ŠPANJOLCU! Vatreni napokon progovorio o budućnosti: ‘Zabrinut sam, ali…’

“Zar opet. Uvijek isto! Zar opet…”, poručio je Španjolac vjerojatno aludirajući na činjenicu da je Barceloni sviran jedanaesterac kojeg je za pobjedu 1-0 realizirao Neymar, a koji je nakon susreta prokomentirao i da je sudac trebao isključiti Lionela Messija, odnosno napisao da bi tako sigurno i bilo da Messi umjesto Barceloninog nosi dres Sociedada.

“Ne znam zbog čega se žali. Trebao je biti još jedan penal za Barcelonu. Ponekad je bolje ostaviti mobitel u džepu malo duže”, poručio je Rakitić i time dao povod Raulu Navasu, čije riječi prenosi As, da se i on oglasi i uključi u razmjenu mišljenja:

“Mislim da bi on trebao malo bolje pogledati što se zbiva oko njega, samo ne znam je li dovoljno hrabar to onda i reći nekim svojim suigračima koji i na terenu i na Twitteru više pričaju od Illare.”

Osim Rakitiću, ove su riječi uperene očito bile i prema Gerard Piqueu kojeg dani opis najbolje opisuje, pa tek treba očekivati nastavak ove ‘utakmice’.

Povratak na Net.hr