UŽIVAO JE U ITALIJI

TREBA IM ZA RUŠENJE JUVEA: Talijanski doprvak u akciji dovođenja Vatrenog

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i slabo korišteni igrač madridskog Atletica Šime Vrsaljko mogao bi se već u zimskom prijelaznom roku vratiti u talijansku Seriju A iz koje je, preciznije iz Sassuola, ostvario transfer u Madrid.

Javlja to, pozivajući se na Rai Sport, nogometni portal Football Italia potvrđujući pritom dobar glas koji se u talijanskom prvenstvu o Vrsaljku i dalje prenosi. Nedavno su tamošnji mediji pisali o namjerama Milana da ‘spasi’ Vrsaljka, a sad se u igru uključio još jači klub. Interes Napolija postoji već dulje vrijeme, uostalom, pokušao ga je talijanski viceprvak i trenutačno drugoplasirani klub ljestvice dovesti i pred početak aktualne sezone, no reakcija Atletica bila je brža i konkretnija.

TALIJANSKI VELIKAN GA ŽELI: Simeone ne računa na Vrsaljka, a njima bi tako dobro došao

Desni branič u transferu vrijednom 16 milijuna eura otisnuo se prema Diegu Simeoneu koji na njega – ne računa. Točnije, ispred hrvatskog 24-godišnjeg nogometaša prilike dobiva iskusni španjolski reprezentativac Juanfran koji svoj posao odrađuje kvalitetno i sjajni argentinski trener nema prevelike potrebe tražiti bolje rješenje na toj poziciji.

Upitno ostaje koliko su u Madridu spremni odreći se tek pristiglog igrača, no Napoli vrši pritisak posudbom s opcijom kupnje.

Povratak na Net.hr