TRAŽI SE IZBORNIK: / Ovo su sedmorica kandidata za Kovačeva nasljednika

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Potraga za novim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije se sve više zahuktava.

11.9.2015.
16:49
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Prema pisanju 24 sata, ne dogodi li se u međuvremenu neko iznenađenje, 21. rujna će nasljednik Nike Kovača postati jedan od ove sedmorice stručnjaka: Robert Prosinečki, Robert Jarni, Aljoša Asanović, Ante Čačić, Nenad Gračan, Zlatko Kranjčar i Nenad Bjelica. Čitatelji Net.hr-a su iznimno naklonjeni Prosinečkom, samo bi nekog stranog stručnjaka radije vidjeli na klupi reprezentacije od njega, ali dojma smo da je od navedenih imena upravo on najdalje od posla budući da ima vrlo unosan angažman u Azerbajdžanu.

Image
ČITATELJI ODLUČILI: /

Evo tko bi trebao preuzeti kormilo hrvatske reprezentacije

Image
ČITATELJI ODLUČILI: /

Evo tko bi trebao preuzeti kormilo hrvatske reprezentacije

Asanović i Bjelica potvrdili da su zainteresirani

O Čačiću i Gračanu kao favoritima se špekulira već nekoliko dana, a pomalo iznenađenje je da su među kandidatima Asanović i Jarni. Asanović nikad samostalno nije vodio nijednu momčad, a danas je na dužnosti direktora slovačke Dunajske Strede. Ipak, Vatreni lakat tvrdi da je itekako zainteresiran za posao. Jarni je trenutno trener Puskas Akademije u Mađarskoj, a ranije je vodio Hajduk, Istru, Sarajevo i Pecs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik Cico Kranjčar posljednjih godina uglavnom radi na Bliskom istoku. Trenutno je trener katarskog Al Ahlija gdje sasvim sigurno ima dobru plaću i pitanje je bi li je se htio odreći. Moguće je da u takvoj situaciji sasvim solidno kotira Bjelica koji je trenerski zanat pekao u Austriji, s posebno dobrom epizodom u Wolfsbergeru, a danas vodi talijanskog drugoligaša Speziju. I on je potvrdio da ga posao hrvatskog izbornika zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo